.

.

Крем-Мехлем за ремонт на татуировки Срещу Белези, 10 бр/Компл., Професионален Регенериращ Грижи За Татуировки, Лосион За Перманентен грим, Аксесоари за Татуировки (Б?

Крем-Мехлем за ремонт на татуировки Срещу Белези, 10 бр/Компл., Професионален Регенериращ Грижи За Татуировки, Лосион За Перманентен грим,

BGN 9.33

Брой продукти
На склад

ФУНКЦИЯ : Тази мехлем за татуировки може да се подобри зарастването на новата си татуировка, за да се предотврати образуването на меланин и белези, както и притежава противовъзпалително действие и запазва по-ярък цвятПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ : Осигурява хидратация, като помага за връщане на кожата здравословно състояние.Продуктът също така е много ефективна при заболявания на суха кожа.МОЩНИ СЪСТАВКИ : не само за да придадат на устните мекота, но и за тяхната защита, восстанавливая и овлажняване на сухи, напукани устни.БЕЗ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ като : Използване на вакуумни опаковки за дезинфекция.Гел за заздравяване на рани е незаменим продукт на козметична процедура.След употребата му раната ще се излекува бързо, не ще зудеть и обесцвечиваться.БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ : Крем е богат на незаменими витамини А и D. Ефективно помага за премахване на изгаряния, порязвания, белези от операции и петна, които влияят върху красотата.Описание : Този набор от мазила за татуировки - оригинално луксозно средство за грижа за татуировки за по-нататъшна грижа за татуировки, което може да помогне да овлажнява и лекува кожата по-късно.Любим майстори на татуировки по целия свят, както и техните клиенти, този комплект мазила за татуировки може да се прилага върху кожата след процеса на нанасяне на татуировка.Много от нашите клиенти продължават да използват този продукт все още дълго време след лечебния процес татуировки, за да запазите кожата си хидратирана, здрава и светъл цвят на татуировки.Технически характеристики : Вид : Аксесоари за татуировки Допълнителни цветове : бял, жълт Размер : 12,7 * 3,1 см / 5,0 * 1,2 инча нето Съдържание : 5 г Количество : 1 х чанта от 10 бр. мазила за татуировки Тегло на опаковката : прибл. 47g Функция : Предотвратяване на образуването на меланин и белези, поддържане на ярки цветове татуировки и други видове приложение, Като използвате : 1. Почистете засегнатата площ. Равномерно смазване на раната това средство с помощта на памучен тампон 2-3 пъти на ден, следете за чистотата на рани.Пакетът включва : 1 x Чанта от 10шт мазила за татуировки.

Други функции

Най-добри сделки