.

.

ANCOOL е Съвместим с каишка Fenix 5, лесно е подходящ за смяна на меки силиконови ленти с ширина 22 мм за часа Approach S62/Quatix 6/Fenix 5 Plus/Fenix 6/Fenix 6 Pro/Fenix 7 Smartwatch (комплект от 7)

ANCOOL е Съвместим с каишка Fenix 5, лесно е подходящ за смяна на меки силиконови ленти с ширина 22 мм за часа Approach S62/Quatix 6/Fenix

BGN 26.66

Брой продукти
На склад

[Мек силиконов материал] Каишка отлично се фиксира с помощта на двойни притежателите на ремъците, надежден и удобен за носене през целия ден силиконов каишка 22 мм за Fenix 5/Fenix 5 Plus/Forerunner 935/Forerunner 945/Approach S60/Quatix 5. Не е подходящ за Fenix 5x или 5 S.Силиконов ремък добре прилепнала и надеждно се закрепва към часовника. [Конструкция механизъм Easy fit] Наистина отлично качество, и вие няма да повярвате колко е лесно да го облича и да стреля. достатъчно здрав, за да се избегнат проблеми изпадане, подходящ за упражнения или ежедневни движения, много лесно се превключва между джапанки. [Различни модни цветове] Различни цветове по ваш избор, не се колебайте да изберете цветовете, които ви харесват за украса на вашите часа.Точно като на модно ревю. [Широка гама от обиколката на китката] е Подходяща за китката 6,7 инча-8,85 инча (170 мм-225 мм), моля измерете китката си, преди да купите. [Мек силиконов материал] Каишка отлично се фиксира с помощта на двойни притежателите на ремъците, надежден и удобен за носене през целия ден. силиконов каишка 22 мм за Fenix 5/Fenix 5 Plus/Forerunner 935/Forerunner 945/Approach S60/Quatix 5. Не е подходящ за Fenix 5x или 5 S.Силиконов ремък добре прилепнала и надеждно се закрепва към часовника. [Конструкция механизъм Easy fit] Наистина отлично качество, и вие няма да повярвате колко е лесно да го облича и да стреля. достатъчно здрав, за да се избегнат проблеми изпадане, подходящ за упражнения или ежедневни движения, много лесно се превключва между джапанки. [Различни модни цветове] Различни цветове по ваш избор, не се колебайте да изберете цветовете, които ви харесват за украса на вашите часа.Точно като на модно ревю. [Широка гама от обиколката на китката] е Подходяща за китката 6,7 инча-8,85 инча (170 мм-225 мм), моля измерете китката си, преди да купите.

Други функции

Най-добри сделки