.

.

Abaodam Капак Кутии за Салфетки Капак Кутии за Салфетки Мультяшная Капак Кутии за Салфетки, Кутии за Хартия Притежателите Калъф за Притежателя на Салфетки за Баня Кух?

Abaodam Капак Кутии за Салфетки Капак Кутии за Салфетки Мультяшная Капак Кутии за Салфетки, Кутии за Хартия Притежателите Калъф за Притежателя

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

【Сладък дизайн на животните】 Скъпа форма на панда, това ще бъде много забавен и добре се съчетава с околната среда, декориране на вашата стая 【Описание размер】 Размер : 16,7 x 16,5 x 14,5 виж Достатъчно голям, за да побере повечето кутии за салфетки стандартен размер.Така че, можете да попълните му кърпички, чаршафи за сушене, маски, хартиени кърпи, кърпи за ръце. 【Лесна употреба】 Проста конструкция позволява бързо и лесно да се запълни тази капака на кутията за салфетки.Отворено дъно ви позволява лесно да замени празни кутии от салфетки, просто вдигнете капака и поставете под нея нови кутии за салфетки. 【Широко приложение】 идеален за маси, нощни тумбочек, плотове, суетите и писмени маси в целия вашия дом; Също така се използва в кухнята, в хола, семейната стая, офис, спалните и банята. ✉️ Ние сме много сигурни в качеството на нашия притежателя за салфетки.Като отговорен продавач, ако имате някакви оплаквания, моля, свържете се с нас, ние ще ви дадем задоволителен отговор в рамките на 24 часа.Характеристики Цвят : Розов.Материал : Пластмаса. Размер : 16,7 x 16,5 x 14,5 виж 【Сладък дизайн на животните】 Скъпа форма на панда, това ще бъде много забавен и добре се съчетава с околната среда, декориране на вашата стая. 【Описание размер】 Размер : 16,7 x 16,5 x 14,5 виж Достатъчно голям, за да побере повечето кутии за салфетки стандартен размер.Така че, можете да попълните му кърпички, чаршафи за сушене, маски, хартиени кърпи, кърпи за ръце. 【Лесна употреба】 Проста конструкция позволява бързо и лесно да се запълни тази капака на кутията за салфетки.Отворено дъно ви позволява лесно да замени празни кутии от салфетки, просто вдигнете капака и поставете под нея нови кутии за салфетки. 【Широко приложение】 идеален за маси, нощни тумбочек, плотове, тоалетни масички и писмени маси в целия вашия дом; Също така се използва в кухнята, в хола, семейната стая, офис, спалните и банята.Ние сме много сигурни в качеството на нашия притежателя за салфетки.Като отговорен продавач, ако имате някакви оплаквания, моля, свържете се с нас, ние ще ви дадем задоволителен отговор в рамките на 24 часа.Пратката включва 1 бр. държач за кърпички.

Други функции

Най-добри сделки