.

.

Сгъваема Пылезащитная делото за баня от PVC, дебелина 1,2 см, Шторка за кабина за баня, Шапка за баня с изолация, Рафт за вана за Луксозен спа или четене (Цвят: бял, разме?

Сгъваема Пылезащитная делото за баня от PVC, дебелина 1,2 см, Шторка за кабина за баня, Шапка за баня с изолация, Рафт за

BGN 8.56

Брой продукти
На склад

✅ Прекрасен опит за къпане : може би вие никога няма да можете да си представите, че един ден ще можете да вземете вана, чаша вино или игра на i PadВъзползвайте се от нашето тава за вана, да се отпуснете и да получите незабравими впечатления от спа процедури. ✅ Защита от прах намалява умората, стопля сърцата на хората, дава на вас и вашето семейство прекрасни впечатления от къпане. ✅ Издръжлив PVC материал : Изработен е от екологично чист материал PVC, водоустойчиви, подходящи за използване в банята.Дебелината е 1,2 см, и той не ще се счупи след флексия на няколко пъти.Връзка изработено от неръждаема стомана 304, която лесно е деформирал и се повреди след многократно огъване, а също и различна якост. ✅ Висока носеща способност на : капак за баня може да се сгъва във формата на триъгълник, просто поставете го над ваната и се насладете на практична функция на палета.Може да се постави плоча, на книга, на кафе, на чаша вино, душ гел, шампоан, наслаждавайте се на времето, вземане на вана, товароносимост до 40 кг., ✅ Спестяване на място в сгънат вид на кутията баня е с височина само 15 см, тиган за баня може да се сгъне и да се постави в ъгъла, когато не се използва, което спестява 20% от места, в сравнение със съхранението в намалена форма.(Ако отстрани на вашата баня има превключвател за душ, можете да се обърнете към модел 7, за да нарисува графиката размери, и ние ще го конфигурирайте си в съответствие с вашите нужди). ✅ Прекрасен опит за къпане : може би вие никога няма да можете да си представите, че един ден ще можете да вземете вана, чаша вино или игра на i Pad.Възползвайте се от нашето тава за вана, да се отпуснете и да получите незабравими впечатления от спа процедури. ✅ Защита от прах намалява умората, стопля сърцата на хората, дава на вас и вашето семейство прекрасни впечатления от къпане. ✅ Издръжлив PVC материал : Изработен е от екологично чист материал PVC, водоустойчиви, подходящи за използване в банята.Дебелината е 1,2 см, и той не ще се счупи след флексия на няколко пъти.Връзка изработено от неръждаема стомана 304, която лесно е деформирал и се повреди след многократно огъване, а също и различна якост. ✅ Висока носеща способност на : капак за баня може да се сгъва във формата на триъгълник, просто поставете го над ваната и се насладете на практична функция на палета.Може да се постави плоча, на книга, на кафе, на чаша вино, душ гел, шампоан, наслаждавайте се на времето, вземане на вана, товароносимост до 40 кг., ✅ Спестяване на място в сгънат вид на кутията баня е с височина само 15 см, тиган за баня може да се сгъне и да се постави в ъгъла, когато не се използва, което спестява 20% от места, в сравнение със съхранението в намалена форма.

Други функции

Най-добри сделки