.

.

Alipis 2 бр. Празна Домашна Бутилка за ръчно Бурления: Средство за отстраняване на грим Удобни Опаковки За измиване с Чашечным Преса Бутилка За почистващ Препарат За Г?

Alipis 2 бр. Празна Домашна Бутилка за ръчно Бурления: Средство за отстраняване на грим Удобни Опаковки За измиване с Чашечным Преса Бутилка

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

Бутилка за образуването на пяна за почистване на лицето : Този портативен пенообразователь е специално разработен за почистванеСаксия с дозатор сапун : Контейнер за сапун за ръце с Малки размери, лесен за употреба.Може да се използва като почистващо средство за лице или за пенообразуватели за сапун, пенообразуватели за крема за бръснене.Пенообразователь за измиване на лицето : Лесен и модерен, компактен, красив за настаняване у вас, той може да се превърне в чудесна украса.Шейпър мехурчета.Устройство за разпенване на мехурчета : 【【УНИКАЛЕН дизайн】 Корпус на бутилката е направена във формата на диамант, изискан и уникален.Взбиватель за почистване под налягане : преносим инструмент за разпенване на мляко, когато сте у дома или б. е Подходящ за почистващо средство за лице, шампоан, гел за душ, средство за ръце, средства за миене на съдове и т.

Други функции

Най-добри сделки