.

.

Budsmile 4 бр., Превръзки с Флага на сащ за Жени, Момичета, Деня на Независимостта, 4 юли, Червено, Бяло, Синьо, Патриотичен, САЩ, Широка Превръзка на Главата с Лък, Превръзк?

Budsmile 4 бр., Превръзки с Флага на сащ за Жени, Момичета, Деня на Независимостта, 4 юли, Червено, Бяло, Синьо, Патриотичен, САЩ, Широка

BGN 6.49

Брой продукти
На склад

★ Нескользящий ★ Можете да носите тези превръзки с флага на САЩ по цял ден, не е бутане, не се дърпа и не причинява болка, и тяхното не е лесно да се промъкнат ★Растягиваемый ★ Гъвкав размер го прави идеален за вас, не е огромен и не е твърде тясно!дръжте косата си на място, това няма да предизвика у вас главоболие, а това е много важно!. ★ Празнична атмосфера ★ Тези панделки за коса перфектно място за 4-ти юли!идеалното допълнение към всяко заедно, в който искате да добавите малко патриотични червени и сини цветове. подходящ за жени и момичета. ★ Че получавате ★ 4шт висококачествени ободков за коса, не само за украса за деня на Независимостта, но и за ежедневието (грим, йога, домакинска работа, ежедневна работа, подходяща дрехите .) или за подарък на никого!. ★ Ние сме винаги тук ★ индивидуален контрол на качеството, както и нашата политика за връщане и замяна е проста - ние връщаме пари /, ние променяме.не се колебайте да се свържете с нас.ние ще направим така, че да сте удовлетворени. 4шт Червени, бели, сини Патриотични лента за коса с флага на САЩ.Един размер, подходящи за повечето.Отличен за 4 юли.Патриотични аксесоари за коса.

Други функции

Най-добри сделки