.

.

BIOKUSY 3 опаковки Многоцветни течни сенки за очи променящия цвят Хамелеон металик, обхващащи едно движение, быстросохнущих и водостойких, комплект за грим с голограф?

BIOKUSY 3 опаковки Многоцветни течни сенки за очи променящия цвят Хамелеон металик, обхващащи едно движение, быстросохнущих и водостойких,

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

?【SHADE СМЯНАТА】 Идва с пигменти, изменяющими нюансиТе създават незабавен ефект дуохрома на вековете, променя цвета си в зависимост от падане на светлината. ?【СУПЕРСИЯЮЩИЙ】 В него се съчетават пайети и перли, даващ века смел, силен ефект сверкания.Сияние се състезава със слънчева светлина. ?【Комбинация от 3 цвята】 3 нюанса на многомерни трептене за създаване на ефектни образи без много усилия.Включително и на розово-лилаво, павлиний зелено и alexandrite. ?【УСТОЙЧИВИ и водоустойчив】 Благодарение на быстросохнущей формула на основата на гел.Цветни пигменти в течни сенки за очи с висока пигментация, не сминаются, сверхводостойкие и не растекаются.Може да се използва самостоятелно или върху сенки за очи. ?【Идеален подарък】 Идва в изискана кутия за подарък.Това може да бъде чудесен подарък за момичета и жени.Подходящ за рождени дни, абитуриентски, ден на майката, Коледа и нова година.

Други функции

Най-добри сделки