.

.

Комплект за грим FantasyDay Всичко в едно, Палитра сенки за очи от 40 цвята, Коледен Комплект за грим, Пълен Стартов Комплект козметика с Четки за грим, Молив за вежди, Туш ?

Комплект за грим FantasyDay Всичко в едно, Палитра сенки за очи от 40 цвята, Коледен Комплект за грим, Пълен Стартов Комплект козметика с

BGN 5.33

Брой продукти
На склад

【Универсална палитра за грим】 Пълни 40 нюанси, включително и на мат, блестящо и метални, ще задоволят всички ваши нуждиМожете да създадете наситен и накладываемый с помощта на друг стил грим на очите.Благодарение на комбинация от матирана и миг / метални нюанси, по-светли и неутрални кафяви на цвят може да се носи всеки ден. 【Мека и копринена пудра на прах】 В състава на нашите продукти се предлагат безопасни материали.Много коприна, когато към тях докосване.Благодарение на кадифена мека и гладка пудре лесно наслаивать и добре растушевать.Чудесно за всички тонове на кожата!. 【Устойчив ефект】 Растушевывающиеся прекрасни пигментирани сенки за очи дълго време ще запази вашия перфектен грим през целия ден, просто се насладете на своята грим за очи от ежедневна до загуби.нищо бляскав начин!. 【- Добри коледни подаръци】 Отлични коледни подаръци и стартов комплект за грим за момичета и мъже.Пътен комплект за грим All in one е изпълнен с ярък грим. 【 Което е включено в комплекта за грим?】 1 палитра сенки за очи земи оттенък 40 цвята, 1 водоустойчива спирала, 2 молив за вежди, 8 кисточек за грим.Характеристики и предимства : - Направите ли подарък на своите любими, близки приятели, майки, партньора си, дъщерята-тийнейджър, племяннице, внучка на възраст 5-12 години, или си закупете този магически комплект за грим и ще получите гарантирана наслада! - Този доста компактен и преносим зареждане с козметични средства е удобно да се взема със себе си на партита, театри, cosplay-шоу, салон за красота, танцови изпълнения или всякакви други дейности. - Всеки продукт, изработен от висококачествени материали, така че терапията изделия е водоустойчив и може да продължи цял ден.Освен това, те са много пигментированы, им е лесно да вдигат слой и растушевывать, не чрез стимулиране на кожата. - Нюанси, варьирующиеся от материята до трептене, лесно растушевываются и разглаживаются без загуба. -Съвет : Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще решим това възможно най-скоро.Благодарим ви!Какво е включено В комплекта - 1 Палитра сенки за очи от 40 цвята, 1 Спирала за мигли - Пискюл за грим 8шт - Молив за вежди 2 елемента.

Други функции

Най-добри сделки