.

.

OLIMY Месингови Фитинги Шипове Нитове, Кожата със собствените си ръце Лесно се инсталира Злато 12 Комплекта Здраво Метално Покритие D Пръстен Родословни Винт за Чанта?

OLIMY Месингови Фитинги Шипове Нитове, Кожата със собствените си ръце Лесно се инсталира Злато 12 Комплекта Здраво Метално Покритие D Пръстен

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

Материал : Нитове с D-образен пръстен, изработени от висококачествени латунного материал, който е силен и издръжливПроцеса на нанасяне на галванични покрития : изящна изработка, гланц край, галванична обработка на повърхност помага да се предотврати появата на ръжда и корозия.Аксесоари от кожа : Месингови нитове са необходими аксесоари за производство на чанти от премиум-клас, колани и много други.Лесна инсталация : Нитове с D-образен пръстен са лесни за инсталиране и използване, и на други специални изисквания няма.Приложение : идеален за самостоятелно подмяна на износени нитове, можете да се насладите на ремонт.Материал : Нитове с D-образен пръстен, изработени от висококачествени латунного материал, който е силен и издръжлив.Процеса на нанасяне на галванични покрития : изящна изработка, гланц край, галванична обработка на повърхност помага да се предотврати появата на ръжда и корозия.Аксесоари от кожа : Месингови нитове са необходими аксесоари за производство на чанти от премиум-клас, колани и много други.Лесна инсталация : Нитове с D-образен пръстен са лесни за инсталиране и използване, и на други специални изисквания няма.Приложение : идеален за самостоятелно подмяна на износени нитове, можете да се насладите на ремонт. Материал : Нитове с D-образен пръстен, изработени от висококачествени латунного материал, който е силен и издръжлив. Процеса на нанасяне на галванични покрития : изящна изработка, гланц край, обработка на повърхност, покрита с покритие помага за предотвратяване на появата на ръжда и корозия. Аксесоари от кожа : Месингови нитове са необходими аксесоари за производство на чанти от премиум-клас, колани и много други. Лесна инсталация : Нитове с D-образен пръстен са лесни за инсталиране и използване, и на други специални изисквания няма. Приложение : идеален за самостоятелно подмяна на износени нитове, можете да се насладите на ремонт.Параметри : Тип на продукта : Винт D-образен пръстен Материал : месинг съдържание на Пакета : 12 комплекта винтове с D-образен пръстен.

Други функции

Item Type:
D Ring Stud Screw
Material:
Brass
Package List:
12 x Sets D Ring Stud Screw :
Най-добри сделки