.

.

Комплект Силиконови форми от Епоксидна Смола 3D Dragon Egg с Кристална Форма от Смола, за Декорация на Торта с Фондан, Бетон, Цимент, Полимер Глина, Декориране на Дома, за ?

Комплект Силиконови форми от Епоксидна Смола 3D Dragon Egg с Кристална Форма от Смола, за Декорация на Торта с Фондан, Бетон, Цимент,

BGN 4.79

Брой продукти
На склад

【Че ще получите】 Набор от форми за леене от силиконовата смола dragon яйце и 1 бр кристаллизаторов. 【Висококачествен силиконов материал】 Форма, изработен от висококачествен силиконов материал, има отлична еластичност и гъвкавост, изключително висока якост на опън, устойчивост на топлина, издръжливост и многоразовостью. 【Как да готвя драконье яйце】 Първо направете лявата и дясната страна на дракон с помощта на формата на дракон, а след това склейте заедно, за да имаме стереомодель на дракона, след това преведете в режим на яйца и най-накрая, добавете прозрачна смола.тогава вие ще получите комплект от красивия драконьего яйца, след това добавете украса от кристалния камък отстрани, да я направи по-добра. 【Любимо ястие деца】 Всяко дете обича динозаври, направете го заедно с децата си!Собственото му драконье яйце!Форма за яйца от дракон със собствените си ръце е отличен като специален подарък на децата, подарък за рожден ден, коледни подаръци, нова година за подарък на децата, подарък за Свети Валентин, подарък за Деня на благодарността, коледа декор, нова година декор също. 【Широко приложима】 За повечето случаи, като например сватба, детски рожден ден, детски душ, украса торта на есенната или цветен тема, украса за дома и т. Набор от силиконови форми от епоксидна смола 3 D Dragon Egg с Кристална форма от Смола, за декорация на торта с Фондан, бетон, Цимент, полимер глина, декориране на дома, за подарък.

Други функции

Най-добри сделки