.

.

Hemoton 6шт Сгъваеми Преносими Комплекти Четка за Зъби Открит Притежателя на Четка за зъби, Сгъваема Четка за Зъби От Мека Кожа Пп Притежателя на Четка за зъби за Пътув?

Hemoton 6шт Сгъваеми Преносими Комплекти Четка за Зъби Открит Притежателя на Четка за зъби, Сгъваема Четка за Зъби От Мека Кожа

BGN 10.99

Брой продукти
На склад

Четка с четина -покет четка за зъби за лична хигиена, четка за зъби с мек косъм, преносима пътна четка за зъби, пътна сгъваема четка за зъбиТУРИЗЪМ ЧЕТКА за ЗЪБИ - Благодарение на эргономичному дизайн той е удобен за държане в ръка. - УДОБНА ЧЕТКА за зъби - Интелигентен дизайн : четки за пътуване могат да бъдат гъвкави, което ви позволява лесно да ги прехвърлят и да се спестят усилията, с кутия за четка за зъби, в която може ефективно съхраняване на четки, и може да ги постави в чанта, портфейл, джоб за портфейла, чекмеджето на бюрото, малка чанта за миене на съдове и още много други, преносимо и удобно.ЧЕТКА за ЗЪБИ ЗА ГРИЖА ЗА УСТНАТА КУХИНА - ЛЕСНО да НОСЯТ СЪС СЕБЕ си - Тези четки за зъби може да се сгъва, когато не се използва.Джобен размер и преносимост позволяват лесно да го носите със себе си.Сгъване пътна четка за зъби с мек косъм - Голям брой и разнообразен цвят, който може да отговори на вашите ежедневни нужди и да се замени.Четка с четина -покет четка за зъби за лична хигиена, четка за зъби с мек косъм, преносима пътна четка за зъби, пътна сгъваема четка за зъби.ТУРИЗЪМ ЧЕТКА за ЗЪБИ - Благодарение на эргономичному дизайн той е удобен за държане в ръка. - УДОБНА ЧЕТКА за зъби - Интелигентен дизайн : четки за пътуване могат да бъдат гъвкави, което ви позволява лесно да ги прехвърлят и да се спестят усилията, с кутия за четка за зъби, в която може ефективно съхраняване на четки, и може да ги постави в чанта, портфейл, джоб за портфейла, чекмеджето на бюрото, малка чанта за миене на съдове и още много други, преносимо и удобно.ЧЕТКА за ЗЪБИ ЗА ГРИЖА ЗА УСТНАТА КУХИНА - ЛЕСНО да НОСЯТ СЪС СЕБЕ си - Тези четки за зъби може да се сгъва, когато не се използва.Джобен размер и преносимост позволяват лесно да го носите със себе си.Сгъване пътна четка за зъби с мек косъм - Голям брой и разнообразен цвят, който може да отговори на вашите ежедневни нужди и да се замени.Осъществяване Списък 6 х четка за зъби Характеристики - Цвят : Различни цветочувствительные четки за зъби. - Размер : около 7,20 X2,30 X1,50 см / 2,83 X0,90 X0,59 см пътна Сгъваема четка за зъби. - : Полипропиленова четка за зъби. - Те са широко използвани в пътувания, бизнес пътувания, лагери, диви приключения и така нататък чувствителна четка за зъби. - Тези четки за зъби може да се сгъва, когато не се използва.

Други функции

Най-добри сделки