.

.

ALREMO HUANGXING - Пистолет за фугиране на шевове, Спестяващ Време на Ръчни инструменти За Фугиране на шевове, Консумативи за Фугиране на шевове на Цимент, Спрей за фугиран?

ALREMO HUANGXING - Пистолет за фугиране на шевове, Спестяващ Време на Ръчни инструменти За Фугиране на шевове, Консумативи

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

Добра херметичност, може да се пълнят по всички направления под различни ъгли, повишава ефективността на работа, спестява време и материалиТози пистолет за конопатки е изработен от сгъсти неръждаема стомана, здрава, устойчива на износване и устойчива на корозия.Проектиран с ергономична дръжка за хващане и той спестява разходи за труд при експлоатация.Можете да го попълните на цимент, вар, лепило за фуги, средство за украса на шевове, etc.it има широка гама от приложения, е различно икономия на труда и лекота.Този конопатящий пистолет е подходящ за нормална фугиране шевове, епоксидна фугираща смес фуги, etc.it може да се използва за фугиране на циментовите фуги и конопатки керамични плочки.Добра херметичност, може да се пълнят по всички направления под различни ъгли, повишава ефективността на работа, спестява време и материали.Този пистолет за конопатки е изработен от сгъсти неръждаема стомана, здрава, устойчива на износване и устойчива на корозия.Проектиран с ергономична дръжка за хващане и той спестява разходи за труд при експлоатация.Можете да го попълните на цимент, вар, лепило за фуги, средство за украса на шевове, etc.it има широка гама от приложения, е различно икономия на труда и лекота.Този конопатящий пистолет е подходящ за нормална фугиране шевове, епоксидна фугираща смес фуги, etc.it може да се използва за фугиране на циментовите фуги и конопатки керамични плочки.Характеристика : 2. Добра херметичност, може да се пълнят по всички направления под различни ъгли, повишава ефективността на работа, спестява време и материали. Проектиран с ергономична дръжка, удобен за задържане и по-экономящей на разходите за труд в експлоатация. Този пистолет за конопатки е изработен от сгъсти неръждаема стомана, здрава, устойчива на износване и коррозионностойкой. Можете да го попълните на цимент, вар, лепило за фуги, средство за украса на шевове, etc.it има широка гама от приложения, е различно икономия на труда и лекота.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : с Пистолет за конопатки Материал : неръждаема стомана Тегло : около 1190 г / 42 грама Размер : Дължина-пистолет за конопатки : около 41 см / 16,1 инча Диаметър пистолет за конопатки : приблизително 6,8 см / 2,7 инча, Дължина на рязане : прибл. Дължина дръжки лъжици. лъжици с 9 см / 3.

Други функции

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Caulking Gun
Material:
Stainless Steel
Weight:
Approx. 1190g / 42oz
Size:
Caulking Gun Length:
Approx. 41cm / 16.1in
Caulking Gun Diameter:
Approx. 6.8cm / 2.7in
Nozzle Length:
Approx. 15cm / 5.9in, Approx. 9cm / 3.5in
Spoon Handle Length:
Approx. 28cm / 11in
Package List:
1 x Caulking Gun:
2 x Nozzle:
1 x Spoon:
1 x Stopper:
Notice:
1.Please allow 0 1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
Най-добри сделки