.

.

Подложка за пода в банята. Сладък подложка за баня, нескользящие постелки за баня на пода в банята, супер впитывающий подложка за душата, бързо съхнещи, миещи се пос?

Подложка за пода в банята. Сладък подложка за баня, нескользящие постелки за баня на пода в банята, супер впитывающий подложка

BGN 4.64

Брой продукти
На склад

Нескользящий пол : Дъното е изработено от висококачествена мека гума с неплъзгащи текстура, която здраво прилепнала за пода, когато се използва, така че няма нужда да се притеснявате за скольжении на него, това е много безопасноСупер впитывающий материал : Нашият подложка за вана бързо и ефективно да абсорбира вода.Плътен плат спасява вашите подове от капки вода, когато излезе от душ или вана.Лесен за почистване : на повърхността не ворсинок, така че тя да не пада много козина.За да почистите с тампон, просто намажете го с малко количество препарат и го оставете да изсъхне на въздуха, не използвайте пералнята или сушилнята, че е по-хигиенично. Бързо съхнене : "Дишаща" технология velvet + sponge изсъхва много бързо и не предизвиква появата на мухъл, поради остатъци от вода, така че вашият домашен живот ще бъде по-здрава.Висококачествен дебел килим, дебелина 4,5 mm. Може да се използва за бани, кухни, врати, спални или вътре в стаята.Може да се монтира на стената влажен субстрат.Забавни форми на любимите възрастни и деца.Нескользящий пол : Дъното е изработено от висококачествена мека гума с неплъзгащи текстура, която здраво прилепнала за пода, когато се използва, така че няма нужда да се притеснявате за скольжении на него, това е много безопасно.Супер впитывающий материал : Нашият подложка за вана бързо и ефективно да абсорбира вода.Плътен плат спасява вашите подове от капки вода, когато излезе от душ или вана.Лесен за почистване : на повърхността не ворсинок, така че тя да не пада много козина.За да почистите с тампон, просто намажете го с малко количество препарат и го оставете да изсъхне на въздуха, не използвайте пералнята или сушилнята, че е по-хигиенично. Бързо съхнене : "Дишаща" технология velvet + sponge изсъхва много бързо и не предизвиква появата на мухъл, поради остатъци от вода, така че вашият домашен живот ще бъде по-здрава.Висококачествен дебел килим, дебелина 4,5 mm. Може да се използва за бани, кухни, врати, спални или вътре в стаята.Може да се монтира на стената влажен субстрат.Забавни форми на любимите възрастни и деца.Висококачествени сладки постелки за баня, любими възрастни и деца. ★ Нескользящий пол : дъното е изработено от висококачествена мека гума с неплъзгащи текстура, която здраво прилепнала към земята, когато се използва, така че няма нужда да се притеснявате за скольжении на него, това е много безопасно.

Други функции

Най-добри сделки