.

.

Силиконов калъф ZAHIUS Airpods Cool Cover, който е съвместим с Apple Airpods 1 и 2 [анимационни серии] [Предназначени за момичета и момчета] (2 опаковки, кръгли, Майк и Съли)

Силиконов калъф ZAHIUS Airpods Cool Cover, който е съвместим с Apple Airpods 1 и 2 [анимационни серии] [Предназначени за момичета и момчета]

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

❤Cartoony модел - в Стилен сладък дизайн в стила на Kawai, специално разработен за жени и двойкиТова ще бъде най-добрият подарък. ❤Премия силиконов калъф за Airpods - устойчив на надраскване и удар, осигурява на вашите Airpods многостранен защита. ❤ Точни деколтета и трайност, Лекота на инсталиране, абсорбиращ силата на закрепване и надеждно носенето.Този калъф за слушалки earpods има порт за зарядно устройство за зареждане. ❤ Съвместими модели - Този калъф за Airpods съвместим с Apple Airpods 1 и 2 (калъф за зареждане на издаден през 2019 г.) (предни led не се вижда). ❤На всички видове анимационни рисунки - отидете в магазин ZAHIUS, можете да намерите всеки cartoony стила, който искате. ❤Cartoony модел - в Стилен сладък дизайн в стила на Kawai, специално разработен за жени и двойки.Това ще бъде най-добрият подарък. ❤Премия силиконов калъф за Airpods - устойчив на надраскване и удар, осигурява на вашите Airpods многостранен защита. ❤ Точни деколтета и трайност, Лекота на инсталиране, абсорбиращ силата на закрепване и надеждно носенето.Този калъф за слушалки earpods има порт за зарядно устройство за зареждане. ❤ Съвместими модели - Този калъф за Airpods съвместим с Apple Airpods 1 и 2 (калъф за зареждане на издаден през 2019 г.) (предни led не се вижда). ❤На всички видове анимационни рисунки - отидете в магазин ZAHIUS, можете да намерите всеки cartoony стила, който искате.За ZAHIUS -Нашият магазин е специализиран в продажбата на анимационни покривала за Airpods, имаме независими фабрика, професионални дизайнери, гаранция за качество, ефективно обслужване. -Ако ние ви като нас в този, моля, отделете ZAHIUS, за да влезете в нашия магазин и си изберете която ви харесва стил.(Всички видове анимационни рисунки можете да намерите тук), Специално предназначени за Air Pods - Произведен от траен и ударопрочных еластомер, осигуряваща перфектен баланс на защита и кацане.Супер сладък дизайн - Забавната корица с приятен 3 D анимационни герой, дизайн ключодържател в кавайном стил.Лесна инсталация - Мек и здрав силикон вътре не поцарапает зарядната станция airpods и няма да отслаби и не се деформират при продължителна употреба.Съвместими модели - Този калъф за Airpods съвместим с Apple Airpods 1 и 2 (калъф за зареждане на издаден през 2019 г.) (предни led не се вижда) е най-Добрият подарък - Модерен дизайн, красиви калъфи Airpods ще станат най-добрият подарък за момиче, момче или двойка.

Други функции

Най-добри сделки