.

.

2 бр. Комплект пити с широки зъбци за къдрава коса - Добри гребени за стайлинг на коса, за жени и за мъже, идеална гребен за перуката и фризьорски гребен за мокра или с?

2 бр. Комплект пити с широки зъбци за къдрава коса - Добри гребени за стайлинг на коса, за жени и за мъже, идеална гребен за перуката и фризьорски

BGN 2.74

Брой продукти
На склад

[Предимство на продукта]: ще Получите 2 гребени на цената на един!Нашите продукти включват класическа черна гребен с широки зъби и гребен с големи зъби, която нежно расчесывает косата, защитава кожата на главата [Професионален външен вид] : Нашата гребен с широки зъбци се различава лесно ергономичен дизайн, предоставящ професионален външен вид и удобен захват. [Здрав материал]: Нашите гребени за къдрава коса с широки зъбци, изработени от антистатических и термоустойчиви материали, което гарантира липсата на статично електричество или увреждане на косата.Тези гребени лек, издръжлив и са предназначени за години напред. [Използването]: Е идеален за жени с къдрава или лесно къдрава коса, които искат да издържат на влага и за постигане на гладка прическа.Нашите гребени са също много подходящи за тези, които търсят съвременни технологии за да отговорят на различните нужди в грижата за косата. [Страхотни подаръци]: Тези гребени ще икономичен и практичен подарък за вас, вашия съпруг или на ваши приятели, които искат да постигнат красива и здрава коса. [Предимство на продукта]: ще Получите 2 гребени на цената на един!Нашите продукти включват класическа черна гребен с широки зъби и гребен с големи зъби, която нежно расчесывает косата, защитава кожата на главата. [Професионален външен вид] : Нашата гребен с широки зъбци се различава лесно ергономичен дизайн, предоставящ професионален външен вид и удобен захват. [Здрав материал]: Нашите гребени за къдрава коса с широки зъбци, изработени от антистатических и термоустойчиви материали, което гарантира липсата на статично електричество или увреждане на косата.Тези гребени лек, издръжлив и са предназначени за години напред. [Използването]: Е идеален за жени с къдрава или лесно къдрава коса, които искат да издържат на влага и за постигане на гладка прическа.Нашите гребени са също много подходящи за тези, които търсят съвременни технологии за да отговорят на различните нужди в грижата за косата. [Страхотни подаръци]: Тези гребени ще икономичен и практичен подарък за вас, вашия съпруг или на ваши приятели, които искат да постигнат красива и здрава коса.

Други функции

Най-добри сделки