.

.

Дълги Къдрави Снопове от Човешки Косъм 14 16 18 Инча За Изграждане на Двойно Переплетением на Косата Естествен Цвят 8A Клас Непреработени Бразилски Девствени Косата М?

Дълги Къдрави Снопове от Човешки Косъм 14 16 18 Инча За Изграждане на Двойно Переплетением на Косата Естествен Цвят 8A Клас Непреработени

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

★ Материал на косата ★ : Сурови бразилски естествена коса, наръчи от човешки косъм насипни вълна, отрязани от един донор, меки и здрави ★ Цвят на косата ★ : натурален черен цвят, букети насипни вълна, елегантни и буйни, леки и еластични. ★ Качество на косата ★ : Висококачествени връзки, двойна машинен патици, меки и лъскави, висока еластичност, без entanglements, без въшки, без расщеплений, без мирис, здрав край, по-дебели снопове масова вълна на #1Б.Тегло на косата : 95-100 г / връзка.Патици на косата : Машинно двойна патици, предотвратява загубата.Качество : без entanglements, минимална загуба, меки и здрави.Въпроси за нашите човешки косата? Q1 : Колко връзки е необходимо да се пълни главата на перука?A : Обикновено, за да е пълна главата достатъчно, 3 греди.Q2 : Защо моите тъкани коса се заплете и падат?О : Край на нови косми да падат първите няколко направления, което е толкова нормално явление, както и косата ни.Те могат да бъдат твърде сухи, да стане чуплива и да доведе до счупване.Моля, измийте добре и се грижат за косата не по-малко от един-два пъти в седмицата, от време на време, четка ги.Можете също да говорите с вашия стилист за по-нататъшни консултации.В3 : Как да се грижим за косата? За : отнасяйте се към косата си така, както към собствената си, и редовно използвайте шампоан и балсам с добро качество.Оставете косата да изсъхне по естествен път, моля, да не се излага своите изложени на слънце.Избягвайте прегряване бигудей и утюжков, че ще скъси живота на косата е Повече, отколкото Би трябвало.Q4 : Политика за връщане на? A : Ако не сте доволни от нашите стоки, вие можете да го върнете ни, но, моля ви, не унищожавайте опаковка.

Други функции

Най-добри сделки