.

.

Boobeen Цветна Блестяща очна линия, Течна Мерцающая очна линия, Водоустойчива Метална очна линия, устойчиви на размазыванию, е Подходящ за жени, 1 бр (08 #)

Boobeen Цветна Блестяща очна линия, Течна Мерцающая очна линия, Водоустойчива Метална очна линия, устойчиви на размазыванию,

BGN 3.79

Брой продукти
На склад

【Течна блестяща очна линия】 Мерцающая очна линия ярки и смели цветовеВысокопигментированная за създаване на уникален ефект на грим на очите.Ще даде на вашите очи сияен вид на блясък, който ще ви направи по-привлекателни. 【Многоцелеви】 Многофункционален молив за грим - в допълнение да се използва като очна линия, можете да го използвате и като блестящо блестящи сенки за очи или дори лак за нокти.Спестете време и пространство.Лек и хидратиращ текстура, бързо изсъхва и не липнет. 【Микро-мек връх】 е Оборудван с тънък връх четка за гладко приплъзване и точно нанасяне на линии.Течна очна линия съчетава блясък и интензивен цвят, създавайки изискан и бляскав гланц за очи. 【Водоустойчиви и устойчиви】 Благодарение водоустойчива формула, не допускающей размазывания, устойчиви блестящите молив за очи може да се носи в продължение на дълго време, без да размазывания.Може да се използва самостоятелно или да се комбинира за създаването на един уникален начин. 【Удобен за носене】 Опаковката е малка и изящна, лесно се побира в раница и заема малко място.Подходящ за различни случаи, като например танци, партита и т. Може да бъде дадена на семейството и приятелите си за празниците.

Други функции

Най-добри сделки