.

.

RAHYMA Weiping - Държачи за Тоалетна хартия, Държач за Хартиени Кърпи за ръце От Неръждаема Стомана, монтиран на стената Търговска Диспенсер за Хартиени Кърпи (Цвят: Перфо?

RAHYMA Weiping - Държачи за Тоалетна хартия, Държач за Хартиени Кърпи за ръце От Неръждаема Стомана, монтиран на стената Търговска Диспенсер

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

Титуляр на ролка тоалетна хартия, идеален за съхранение в банята, в него може да се съхранява салфетки, мобилен телефон, списание, ключове, пепелник, часовник, стъклена чаша и т В рамките на reach, което е от полза за всички членове на вашето семейство.Чудесно за гости, бани, тоалетни и малки помещения с ограничен обем за съхранение; се Използва в домове, апартаменти, вили, проходимост, кухни, къмпинги и вили за създаване на миг на пространството за съхранение. Размер : 10x10x12,5 инча / 3,9x3,9x4,9 инча. Модерен и удобен дизайн : лесно инсталиране, различни посоки на монтажните отвори, е много лесно да направи окончателния корекция на ниво пред пълен затягането на винта.Два начина за монтаж : 1. Стенен монтаж, в комплекта са включени винтове или щифтове. Лентата не трябва пробиване лепило, просто залепете го към гладка стена.Титуляр на ролка тоалетна хартия, идеален за съхранение в банята, в него може да се съхранява салфетки, мобилен телефон, списание, ключове, пепелник, часовник, стъклена чаша и т. В рамките на reach, което е от полза за всички членове на вашето семейство.Чудесно за гости, бани, тоалетни и малки помещения с ограничен обем за съхранение; се Използва в домове, апартаменти, вили, проходимост, кухни, къмпинги и вили за създаване на миг на пространството за съхранение. Размер : 10x10x12,5 инча / 3,9x3,9x4,9 инча. Модерен и удобен дизайн : лесно инсталиране, различни посоки на монтажните отвори, е много лесно да направи окончателния корекция на ниво пред пълен затягането на винта.Два начина за монтаж : 1. Стенен монтаж, в комплекта са включени винтове или щифтове. Лентата не трябва пробиване лепило, просто залепете го към гладка стена.Благодарение на отчетливи линии и модерния дизайн той се превърна в кулминацията на вашата баня, отпусна я лекота и свежест. Със сигурност това е най-добрият избор за икономично и спорта тоалетни принадлежности в банята.Име на продукта : стенен диспенсер за хартиени полотенецразмер : 10x10x12,5 инча / 3,9x3,9x4,9 Дюймовматериал : неръждаема стомана 304 Начин на инсталация : свободно щанцоване, технология за пробиване на повърхността : аспиратор тел от неръждаема сталикатегория : Перфорация с помощта на винтове, безплатен перфорация с помощта на лепило Тегло на продукта : 623 г Добре дошли в моя магазин, ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, за да разрешите проблем, ние ще ви отговорим веднага надяваме се да получим вашето одобрение и подкрепа, благодаря за предложението : 1.

Други функции

Най-добри сделки