.

.

ArtemisCase Лесен за употреба за паспорта - Притежател на паспорт с водоустойчива защита за карти, Кожен калъф-портфейл с отделения за карти, предмети от първа необходим?

ArtemisCase Лесен за употреба за паспорта - Притежател на паспорт с водоустойчива защита за карти, Кожен калъф-портфейл с

BGN 3.90

Брой продукти
На склад

????? ???? : Защитно фолио Artemis Case размер 5x3,5 за карти с ваксина - идеалният избор, сега, когато някои ограничения са премахнати и ние отново можем да се движиТози отличен протектор за карти имунизация е оборудван с две твърди пластмасови втулки за карти, за да си документи, не са се загубили. ???????? ??? ??????? : Съхранявайте картата си на ваксинация живи и здрави от погледа с помощта на притежателя на картата на ваксинацията, от изкуствена кожа.Изпълнена от гладка форма, може лесно да се побере като притежател за визитни картички. ???????? ?????? : Притежателят на карта на ваксина CDC от Artemis Case с по-широки ръбове и гъвкав материал е разработен с малко по големи пластмасови втулками, което позволява лесно вмъкване или извличане на карта ваксина срещу covid. ??????? ????????? : Държач за пластмасови карти Artemis Case не прилича на нито един друг, който може да незабавно да се съборят.Ние направихте нашата защитно фолио за карти ваксинация CDC от изкуствена кожа, която предпазва от драскотини, повреди или други случайни разливи на течност.В същото време това ще гарантира, че вашата вакцинная карта ще остане в девственото състояние. ?????????? ???? : Този калъф за вакцинных картички идва в комплект от две точки от изкуствена кожа, за да се улесни пътуване с любими хора.Тези кожени държачи за карти, включени в комплекта nowaday cruise essentials, ще направят нещо, за да можете да се насладите на това добре дошло развлечение.

Други функции

Най-добри сделки