.

.

MagEnergy Мед Магнитни Гривни и Пръстени за мъже и Жени, 6,8 инча, регулируеми с магнити 3500 Гауса, Бижута, Подаръци за Любим Баща и Син за Годишнина, Коледа, Деня на Благода?

MagEnergy Мед Магнитни Гривни и Пръстени за мъже и Жени, 6,8 инча, регулируеми с магнити 3500 Гауса, Бижута, Подаръци за Любим Баща и Син

BGN 8.62

Брой продукти
На склад

[Гривни хлебна мед за мъже]-Този мед магнитна гривна изработени от чиста мед, хипоалергичен, не съдържа никел, олово и кадмийГривна е тъпа довършителни работи и защитно покритие за повишена здравина и защита от окисление. [Магнитни гривни за мъже] -Медната гривна има 6шт редки магнити за 3500 гауса в близост до китката.Постепенно, подходящ за носене на хората от всички възрасти и полове. [Регулируеми медни гривни за мъже]-Дължина на гривната : 17,5 см / 6,8 инча, размер на пръстен : # 8. Размерът на гривната може да се регулира лесно, така че да са годни за повечето китките.Лесно се съчетава с часовник и други аксесоари, е трайна и удобно в чорап. [Идеални подаръци за мъже] -Магнитни гривни за мъже, опаковани в красива подарък кутия и снабдени с инструкции.Това е идеален подарък за любим човек, приятел, съпруг, баща, син или на себе си за рожден Ден, годишнина, Коледа, Свети Валентин и т. [Удовлетворенный инструменти] - Опитайте с мед бижута за мъже без риск.Ние обещаваме да ви предоставят задоволителни услуги, ако нашите продукти предизвикват у вас някакво недоволство, моля, не се колебайте да се свържете с нас. [Гривни хлебна мед за мъже]-Този мед магнитна гривна изработени от чиста мед, хипоалергичен, не съдържа никел, олово и кадмий.Гривна е тъпа довършителни работи и защитно покритие за повишена здравина и защита от окисление. [Магнитни гривни за мъже] -Медната гривна има 6шт редки магнити за 3500 гауса в близост до китката.Постепенно, подходящ за носене на хората от всички възрасти и полове. [Регулируеми медни гривни за мъже]-Дължина на гривната : 17,5 см / 6,8 инча, размер на пръстен : # 8. Размерът на гривната може да се регулира лесно, така че да са годни за повечето китките.Лесно се съчетава с часовник и други аксесоари, е трайна и удобно в чорап. [Идеални подаръци за мъже] -Магнитни гривни за мъже, опаковани в красива подарък кутия и снабдени с инструкции.Това е идеален подарък за любим човек, приятел, съпруг, баща, син или на себе си за рожден Ден, годишнина, Коледа, Свети Валентин и т. [Удовлетворенный инструменти] - Опитайте с мед бижута за мъже без риск.Ние обещаваме да ви предоставят задоволителни услуги, ако нашите продукти предизвикват у вас някакво недоволство, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Високо качество : Добре изработени магнитни гривни за мъже, изработен от висококачествена мед, не съдържа олово и никел, устойчив на надраскване.Дайте на вас Най-доброто изживяване С най-добро качество!Подходящи за много случаи : Нашият магнитна гривна е подходяща за много случаи.

Други функции

Най-добри сделки