.

.

Плюшен Играчка MinLia Котка За Обучение Жеванию, Интерактивна Играчка За Котки, Възглавници От Сонди, Хартия, Подарък за Коте, Аксесоари За Домашни Любимци (Сив)

Плюшен Играчка MinLia Котка За Обучение Жеванию, Интерактивна Играчка За Котки, Възглавници От Сонди, Хартия, Подарък за

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

Изработен е от меки полипропиленови плюш и памук, той е мек и удобен за потребителя, много подходящ за любителите на коткиИграчка kitten bicking stick ще помогне на котката да гони и обучение, засилване на взаимодействието между вас и котката и ще помогне на котката да растат здрави.Игра - това е нещо като упражнение за поддържане на здравето на котката, подобряване на качеството на живот на домашни животни и получаване на приятните впечатления от вашата котка.Той е подходящ за спални, мека мебел, дневна, офис, кола и т. Това е и декоративно продукт, която може да добави оживена атмосфера.Пратката включва : 1 * Плюшен играчка за котки.Материал : полипропилен памук, хартия-дрънкалка, коча билка Цвят : сив, зелен, кафе Заглавие : Плюшен възглавници за котки Размери : 30,5 * 10,5 см Помещение включва : 1 бр. плюшен играчка за котки Материал : плюш Забележка : 1.No други демонстрационни аксесоари в комплекта 2. Моля, са възможни отклонения в 1-3 мм от ръчно измерване. Поради разлика в осветлението и монитора на компютъра цвят на продукта може да се различават малко от представени на снимките.Ако имате някакви въпроси за този продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас!Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще решим проблема вместо вас.Благодаря ви за покупката!.

Други функции

Най-добри сделки