.

.

Набор от Люспи за Украса, Цветни Люспи от Листово злато за произведения на изкуството, Живопис, Паста за Бродерия, Производство на Бижута, Цветни Люспи от фолио за н?

Набор от Люспи за Украса, Цветни Люспи от Листово злато за произведения на изкуството, Живопис, Паста за Бродерия, Производство на

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

Вие ще получите една кутия, в която влизат 3 флакона цветни златни люспиНашите цветни златни люспи, изработени от италиански материали, което ги прави цвета по-различни, специални и стабилен.Стил различен от обикновените златни люспи.Многоцветни са идеални за строителство в готически стил, за дизайн на ноктите beatuy.Всяка бутилка има достатъчно тежест и е запечатана, за да не се безпокоите за някоя от увреждане на люспи позлата вътре.Също така е много лесно да се поддържа златни люспи, когато не ги използвате. 【Набор от многоцветни златни люспи】 3 бутилки златни люспи на различни цветове в черната кутия, която ви дава повече възможности за избор на цветови комбинации за дизайн на смола. 【ЛЮСПИ ЗЛАТО ОТ ИТАЛИАНСКИ МАТЕРИАЛИ】Вие ще получите 3 бутилки люспи от позлата италианско производство, които включват в себе си декоративни люспи от фолио с различни цветове.Тези цветове са достатъчно специални за вашите нокти, картини и занаяти, което ги прави също специални. 【ТВОРЧЕСКО ПРИЛОЖЕНИЕ на】 Тези златни люспи са много прости и креативни в употреба, те са идеални за производство на смоли, бижута, художествена стенопис, дизайн diy, ноктите фолио. 【ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ】 негодни за консумация люспи от златно фолио, моля, не използвайте ги за украса на торти, сладолед, вино, месо и други ястия.Те са много фини и чувствителни, моля, бъдете търпеливи и умелы при използването им.Можете да се докоснете с пръсти до хлопьям позлатените листа. 【Дизайн на изделия от смола】 Многоцветни декоративни златни люспи ще ви позволи напълно да проявят своята креативност и фантазия в цветовете на дизайна на бижута от смола.Те са идеални за художници и дизайнери. 【Набор от многоцветни златни люспи】 3 бутилки златни люспи на различни цветове в черната кутия, която ви дава повече възможности за избор на цветови комбинации за дизайн на смола. 【ЛЮСПИ ЗЛАТО ОТ ИТАЛИАНСКИ МАТЕРИАЛИ】Вие ще получите 3 бутилки люспи от позлата италианско производство, които включват в себе си декоративни люспи от фолио с различни цветове.Тези цветове са достатъчно специални за вашите нокти, картини и занаяти, което ги прави също специални. 【ТВОРЧЕСКО ПРИЛОЖЕНИЕ на】 Тези златни люспи са много прости и креативни в употреба, те са идеални за производство на смоли, бижута, художествена стенопис, дизайн diy, ноктите фолио.

Други функции

Най-добри сделки