.

.

VRINDAVANBAZAAR.COM Набор от образци рулетных саксии, Саксии, Шри, Червени цветове Кхади, индийски мини-глинени саксии, Дымчатых Глинени саксии, Глинени листа, Топки накумат?

VRINDAVANBAZAAR.COM Набор от образци рулетных саксии, Саксии, Шри, Червени цветове Кхади, индийски мини-глинени саксии, Дымчатых

BGN 27.77

Брой продукти
На склад

Много-много земен, свеж, лигав, леко солоноватый, много свежТова е естествен продукт.Цвят и текстура могат да варират за всяка поръчка.Да купуват повече продукти на Вриндаванском базар.Моля, кликнете върху Вриндаванский базар под името на продукта.Моля, обърнете внимание, че това е естествен продукт, и затова вкус може леко да се различават.Въпреки това, ние правим всичко възможно, за да ви инжектират същия вкус.Ние искаме да получим оценка от 5 звезди, затова, моля, отделете 2 минути от ценното си време, за опознаване на стока след получаването му.Моля, свържете се директно с нас, ако имате някакви проблеми с нашия продукт.Топки Накуматт от svetoslav lambrov са изработени от половината от пържен накуматта, червен накуматта, не е пържен накуматта с ХРУПКАВА ТРОХИ ВЪТРЕ.Топки Накуматт от svetoslav lambrov (всеки с тегло от 80 до 120 г). -Половин печено Накуматт, Червен накуматт, Не пържени накуматт се смилат и се оформят под формата на хрупкави топчета! -Този процес подобрява вкуса половината от пържен Накуматта, Червен накуматта, Не е пържен накуматта. -Свеж след това се разделя на топчета от половината от пържен Накуматта, Червен Накуматта, Не е пържен Накуматта.

Други функции

Най-добри сделки