.

.

YARNOW 125 бр. Декорация за домашни любимци на Сватбата Liberty Звънете Желязо Мм Реколта Коледа Занаяти в Селски Стил, Украса, Малко Декорация, Дърво, Ретро Декори за Кучет?

YARNOW 125 бр. Декорация за домашни любимци на Сватбата Liberty Звънете Желязо Мм Реколта Коледа Занаяти в Селски Стил, Украса, Малко

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

Висулки-свирки за коледното парти : идеален коледен окачена камбаната, която ще промени стар стил на вашия дом, а също така ще е много по-голямо впечатление на вашите гости Незабравим камбаната : Камбаната може да издава хубав звук, който ще създаде силна атмосфера на празника и да ви донесе много повече радост.Коледен окачен звънец подпори : Коледна камбанка окачен декор е изработен от стабилен и надежден железен материал, него не е лесно да се съборят или да се деформира. Ретро камбанка : реколта звънчета - за Коледа камбанка ще се превърне в незаменим предмет за украса на вашия дом.Метална камбанка : можете да изпратите на камбанка на своите приятели или близки роднини като приятен коледен подарък, и те със сигурност ще бъдат много щастливи. Висулки-свирки за коледното парти : идеален коледен окачена камбаната, която ще промени стар стил на вашия дом, а също така ще е много по-голямо впечатление на вашите гости. Паметник на камбаната : Камбаната може да издава хубав звук, който ще създаде силна атмосфера на празника и да ви донесе много повече радост.Коледен окачен звънец подпори : Коледна камбанка окачен декор е изработен от стабилен и надежден железен материал, него не е лесно да се съборят или да се деформира. Ретро камбанка : реколта звънчета - за Коледа камбанка ще се превърне в незаменим предмет за украса на вашия дом.Метална камбанка : Можете да изпратите на камбанка на своите приятели или близки роднини като приятен коледен подарък, и те със сигурност ще бъдат много щастливи.Пратката включва 125 x железопътни камбани, Особености -Камбанка може да издава хубав звук, който ще създаде силна атмосферата на фестивала и ще ви донесе много повече радост метални звънчета за бродерия. -Украса под формата на подвесного колокольчика може да помогне за създаване на топла и приятна атмосфера коледен фестивал. -Материал : Желязо окачена камбаната на коледна елха - Цвят : както е показано на регулируемо окачване на формата на прозорците на камбани - Размер : 2,60 X2,60 X4,00 см /1,02 X1,02 X1 Декоративна коледна камбанка. -На Коледа камбанка ще се превърне в незаменим предмет за украса на вашето домашно парти noisemaker. -Коледна камбанка окачен декор е изработен от стабилен и надежден железен материал, него не е лесно да се съборят или да се деформира украса на коледните колокольчика.

Други функции

Най-добри сделки