.

.

ТАНИ (3 броя) с квадратно ръчно изработени сапуни силиконова форма за 6 последователни форми за сапун с един дупка сапун 80 г шест звена квадратен кръгла ъгъл силикаг?

ТАНИ (3 броя) с квадратно ръчно изработени сапуни силиконова форма за 6 последователни форми за сапун с един дупка сапун 80 г шест

BGN 22.07

Брой продукти
На склад

[Мека и удобна] : Силиконови форми меки и удобни, гъвкави, лесни за експлоатация и тяхното не е лесно да се деформира [Устойчиви на висока температура] устойчиви на Висока температура, приложим диапазон температури - от 40 до 230 градуса по Целзий, може да се използва в микровълнова печка и фурната. [Лесно се отстранява] Най-голямото предимство на силиконовата форма е за защита от залепване, така че тя е удобна за готови изделия. [Лесен за почистване] След употреба на силиконовата форма изплакнете го с вода, за да се възстанови. [Дълъг живот] Силиконов материал, има стабилни експлоатационни характеристики, направени от силиконова форма-лесни за употреба и имат дълъг живот. [Мека и удобна] : Силиконови форми меки и удобни, гъвкави, лесни за експлоатация и тяхното не е лесно да се деформира. [Устойчиви на висока температура] устойчиви на Висока температура, приложим диапазон температури - от 40 до 230 градуса по Целзий, може да се използва в микровълнова печка и фурната. [Лесно се отстранява] Най-голямото предимство на силиконовата форма е за защита от залепване, така че тя е удобна за готови изделия. [Лесен за почистване] След употреба на силиконовата форма изплакнете го с вода, за да се възстанови. [Дълъг живот] Силиконов материал, има стабилни експлоатационни характеристики, направени от силиконова форма-лесни за употреба и имат дълъг живот.Категория на продукта : форма за торта Форма : Неправилна форма Материал : силикон Технически характеристики на опаковката : 3 парчета Употреба : За изпичане на тортата размери на продукта : виж Фигура размер на изображението (както е показано) Стил : модерен минимализъм Применимая публика : обикновена публика Използването и поддръжката на силиконовата форма : 1. При първото използване трябва да изплакнете силиконови форми за печене с топла вода и малко неутрален почистващо средство. След всяка употреба се използва топла вода (разбавленное препарат) или в съдомиялна машина.Не мийте с помощта на абразиви или пяна.Уверете се, че те са напълно изсъхнали преди всяка употреба и съхранение. Не позволявайте на форма за печене да изсъхнат.Например, в модели с шест видове можете да поставите само три форми, а останалите 3 модела трябва да бъдат инсталирани във водата.В противен случай форма запечется и продължителността на живота намалява.

Други функции

Най-добри сделки