.

.

Японската ваза с цветя-Икебана Eggone с цветна жаба, Керамичен съд за цветя (6,7 инча Lx3,4 инча Wx2,75 инча H) с Правоъгълна Цветна жаба (2.1 инча Lx1,4 инча W) и инструмент за изпра?

Японската ваза с цветя-Икебана Eggone с цветна жаба, Керамичен съд за цветя (6,7 инча Lx3,4 инча Wx2,75 инча H) с Правоъгълна

BGN 11.95

Брой продукти
На склад

【Опаковка】 В този комплект за начинаещи по изготвянето на икебаны включва : 1 бр цветна жаба, 1 бр. купа за икебаны и 1 бр. инструмент за изправяне на орел.Подходящ за флористических лекар или малки цветя. 【Цвете жаба】 Правоъгълна цветна жаба (2,1 "Lx1.4"W) Японската Икебана Кензан, на основата на тежки метали, остра игла.Цветна жаба може да се скрие в една ваза, за да направите цветя работа по-естествени.Оборудвана с гумен нескользящим мат, той може да подобри устойчивостта на цветния жаби и не поцарапает дъното на съда. 【Ваза Икебана】 Красива керамична купа (6,7 "Дх3,4"Шх2,75"В).Вашите цветя в стил икебана ще изглежда стилно и в тази плитка ваза. 【Инструмент за изправяне на】 от неръждаема стомана, издръжлив на употреба. почиствайте пространствата игла Kenzan от замърсяване и чужди тела.Обърни се и демонтаж втулка върха на пресата за игли Kenzan, използвайте я за изправяне на погнутых игли, причинени от неправилно използване на Kenzan flower жаба.Насладете се на дзен-икебаной!Идеален за създаване на икебаны от цветя, клонки и камъчета.Това е процес не само мерки, но и избор на растения, клони, стъбла и цветове, които отразяват сърцето на художника. 【Опаковка】 В този комплект за начинаещи по изготвянето на икебаны включва : 1 бр. цветна жаба, 1 бр. купа за икебаны и 1 бр. инструмент за изправяне на орел.Подходящ за флористических лекар или малки цветя. 【Цвете жаба】 Правоъгълна цветна жаба (2,1 "Lx1.4"W) Японската Икебана Кензан, на основата на тежки метали, остра игла.Цветна жаба може да се скрие в една ваза, за да направите цветя работа по-естествени.Оборудвана с гумен нескользящим мат, той може да подобри устойчивостта на цветния жаби и не поцарапает дъното на съда. 【Ваза Икебана】 Красива керамична купа (6,7 "Дх3,4"Шх2,75"В).Вашите цветя в стил икебана ще изглежда стилно и в тази плитка ваза.Пълен Дзен! 【Инструмент за изправяне на коса】 от Неръждаема стомана, издръжлив на употреба. почистете замърсяването и на чужди предмети в зазорах игла Kenzan.Обърни се и демонтаж втулка върха на пресата за игли Kenzan, използвайте я за изправяне на погнутых игли, причинени от неправилно използване на Kenzan flower жаба.Насладете се на дзен-икебаной!Идеален за създаване на икебаны от цветя, клонки и камъчета.Това е процес не само мерки, но и избор на растения, клони, стъбла и цветове, които отразяват сърцето на художника.

Други функции

Най-добри сделки