.

.

FAVOMOTO 3шт 4 Декоративна Мультяшная Стикер-Стикер с Чаровна Ресни Декор на Стената за Декорация Барове в Класната Стая Изкуството на Детска Градина Вътрешен Фон Некл?

FAVOMOTO 3шт 4 Декоративна Мультяшная Стикер-Стикер с Чаровна Ресни Декор на Стената за Декорация Барове в Класната Стая Изкуството на Детска

BGN 13.43

Брой продукти
На склад

Монтиране на занаят : То може да украсите вашите стени и лесно да се скрие малки драскотини, идеално за декорация на стени у домаХудожественото оформление на стени : Създаване на красива и располагающую атмосфера.Те ще оставят у вас незабравими спомени.Стикер с ресни : много изискана украса за дома, която ще ви представим прекрасна живот. стикер за стена, без лепило : освен прости орнаменти, тя също може лесно да се скрие малки дефекти на стената.Стикер за стена : Произведено от надежден и стабилен разпенен материал, безопасен за използване, и можете да сте сигурни, че я използвате за украса.Монтиране на занаят : То може да украсите вашите стени и лесно да се скрие малки драскотини, идеално за декорация на стени у дома.Художественото оформление на стени : Създаване на красива и располагающую атмосфера.Те ще оставят у вас незабравими спомени.Стикер с ресни : много изискана украса за дома, която ще ви представим прекрасна живот. стикер за стена, без лепило : освен прости орнаменти, тя също може лесно да се скрие малки дефекти на стената.Стикер за стена : Произведено от надежден и стабилен разпенен материал, безопасен за използване, и можете да сте сигурни, че я използвате за украса.В комплекта са включени 12 ивици стенен декор Характеристики -изящна изработка, текстура, лесна за употреба и декориране, които също така могат да бъдат избрани като неклеящейся стикери за стена. -Креативен и елегантна фигура по стените, които придават на вашите стени-добър визуален ефект shadow foam usa. -Проектирана за бързо и лесно нанасяне, стенен интериор може лесно да ви помогне да промените вашата стая и да подобри вкуса си към оформяне на стените на детската градина. -Материал : Пенопластовый декорация за стени -В допълнение към обикновения български, той също така може лесно да помогне да скриете някои малки недостатъци на стенни рисунки.40 X0 декорация за стена. -Забележка : стикер представлява неклеящуюся стикер на стената. -Много изискан продукт за украса на дома, който ще ви представим прекрасна стикер на стената с ръце. -Цвят : както е показано Описание на стоките за бродерия : домашен стикер от разпенен материал. очарователен стикер Тези неклеящиеся стикери за стена, подходящи за спални, хол, магазин и т. Мультяшная стикер на стената Отлично качество на изработката, интелигентен дизайн, стабилно и практично, ще ви представим един добър опит за използване.

Други функции

Най-добри сделки