.

.

Игли за ръчно шиене Eketirry Премиум-клас, игли за ремонт на шевни с 30 точки, 6 Игли за шиене с различни размери с 2 нитевдевателями (1)

Игли за ръчно шиене Eketirry Премиум-клас, игли за ремонт на шевни с 30 точки, 6 Игли за шиене с различни размери с 2 нитевдевателями

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

Дълголетие и защита от корозия : Шевни игли, изработени от солидна неръждаема стомана, която не податливи на корозия и има непористую повърхносттака той ще продължи дълго време, не покрываясь ръжда.На върха на една много малки, а опашката с рифленым модел.Освен това, повърхността му е гладка, което осигурява по ниско съпротивление при шиене на тъкани. 6 Различни размери отговарят на вашите нужди : 8 игли 31 мм, 8 игли 37 мм, 8 игли 42 мм, 3 игли 46 мм, 2 игли, 51 мм, 1 игла 43 мм и са снабдени с 2 игольчатыми нитевдевателями.Лесен за използване : - Различни размери и форми на различни игли са идеално място за вашия проект или ремонтни работи.Има длиннохвостая игла golden eye, която може да се проведе чрез 7-миллиметровую лента в зависимост от вашите нужди и за по-широка употреба.Широка гама от приложения : Тези шевни игли са подходящи за килими, занаяти, тапицерия на мебели, палта, палатки, платно, матраци, неподвижен, бродерия, кожата и т. Лесно да се съхранява на : 30 бр. игли за ръчно шиене на 1 кръгла пластмасов контейнер.Когато сте готови с проекта, просто сложете ги в кръг контейнер.Не е нужно да се притеснявате за това, че довършителни игла да падне на пода или затеряются в ъгъла.Този комплект шевни игли идеален за ремонт на битови шевни.Технически характеристики на : . Материал : Неръждаема стомана. цвят : сребрист за игли и златисто за ухо на игла. Размери : 8 парчета 31 мм и игла, на 8 парчета 37 мм и игла, на 8 парчета 42 мм игли, 3 парчета 46 мм игли, 2 парчета 51 мм, игла, 1 парчета 43 мм и игла. 1) лесно се справя : - Различни размери полезни за килими, занаяти, тапицерия на мебели, палта, палатки, платно, матраци, неподвижен, бродерия, кожи, кожа и т. 2) Дълголетие и ЗАЩИТА от КОРОЗИЯ : Тези шевни игли, изработени от солидна неръждаема стомана, която не податливи на корозия и има непористую повърхност.така той ще продължи дълго време, не покрываясь ръжда.

Други функции

Най-добри сделки