.

.

Четка за баня с дръжка FOMIYES, Скрубер за тяло, Гъба За почистване, Гъба за тяло, 3 бр., Четка за тяло с Луфа, Четка За Почистване на Тялото, Скрубер за Душата, Отшелушиваю?

Четка за баня с дръжка FOMIYES, Скрубер за тяло, Гъба За почистване, Гъба за тяло, 3 бр., Четка за тяло с Луфа, Четка За Почистване

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

ГЪБА ЗА баня РАЗКЛАЩА - Тази четка с обратната страна на дръжката може да отшелушивать, без да е твърде грубо, при това подобрява кръвообращението и здравето на кожатаПОЧИСТВАНЕ на МАШИНАТА LOUFA БУТЕР - Направен от добър материал, сигурна и трайна употреба, да я лесно да се съборят или да се деформира, тя е предназначена за дълъг срок на експлоатация.ОТШЕЛУШИВАЮЩАЯ ЧЕТКА за ДУШ - разработена с дупка за окачване, позволява назначени нея директно, осигурява удобство на съхранение.НАКРАЙНИК за ДУШ - Благодарение на дизайна на дупките на копчето можете да окачите на тази дюза всяко място, за да изсъхне на нея.ЧЕТКА ЗА къпане С ЧЕТКА, Стъргало за облегалката баня с дръжка улеснява миенето на гърба и други части на тялото за максимален комфорт.Пратката включва 3 x скрубер за гърба Характеристики -Тази четка може да се почиства и измива всички части на тялото си, лесно, отговарящи на вашите различни нужди. -Дръжката е по-лесно да се държа, а тя ви позволява да се отпуснете раменете, врата и гърба чистач за миене на тяло в банята. -Изящна изработка нашата четки за източване на гърба ви гарантира дълъг живот и уважение към детайла четки за уплътняване на гърба.34 X1 четка за тялото. -Благодарение на дизайна на дупките на копчето, можете да се мотае тази четка за ексфолиране на кожата на всяко място, за да изсъхне на нея. - Цвят : зелена четка за тяло, за вана -Материал : четка за баня от полипропилен, PS -Тази четка за душата ви позволява лесно да се радват на баня, подходящ за ежедневна употреба, или можете да го дари като четка за баня за вашия любим човек.Информация за стоки, Ексфолиращи скрубери за тялото са с отлично и фино обработен материал, който притежава висока износоустойчивост, него не е лесно да се деформира. хоп за душата фина работа осигурява практичност. отшелушивающая спондж Тази четка за тялото, за душата е направена от висококачествен материал, който издържа на продължителна употреба.

Други функции

Най-добри сделки