.

.

кожа за практикуване на татуировки 3 мм с Трансферной хартия, Фалшива кожа за татуировки и Набор от паус за татуировки, състояща се от 4 бр. Фалшива кожа за татуировк?

кожа за практикуване на татуировки 3 мм с Трансферной хартия, Фалшива кожа за татуировки и Набор от паус за татуировки, състояща се от 4 бр.

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

【УДЕБЕЛЕНА кожа за татуировки】- NAQASE ви предлага силиконовата кожата за практикуване на татуировки 0,12 " / 3 мм, дебелина, която е идеална за практикуване на татуировки и задържа мастилото е по-добре от обикновена кожа за практика 【Повече място за използване на】-3 мм татуировочная кожата има повече място за употреба, тъй като тя е от двете страни и удебелена в дебелина.Всяка изкуствена кожа има размери 8 "x12", което е достатъчно голямо, за практики за начинаещи татуировщиков и художници. 【Опитайте】-В опаковка съдържа 4 бр. фалшива кожа за татуировки NAQASE 3 mm. Всеки татуировка опаковани индивидуално, тя е чиста и да я лесно да се съхранява.Повече не се притеснявайте за това как да се харчат парите, ако не ви харесва 3 мм татуировочная кожа. 【ДОКОСВАНЕ до кожата】- NAQASE tattoo practice skin е изработена от висококачествена силиконова изкуствена кожа, на допир е мека, участък от и еластична, тъй като човешката кожа.Подходящ за нанасяне на татуировки, вежди, молив за очи и устни. 【ГАРАНЦИЯ】- NAQASE се ангажира да ви предложи качествени татуировка-продукти и услуги.Моля, не се колебайте да се свържете, ако имате някакви въпроси, ние сме щастливи да се погрижат за вас, дори и ако прозорецът връщане на закрито. 3 мм татуировка-скинове 8 "x12", изкуствена кожа за татуировки и 20 БР. хартия за шаблон за татуировки, Формат А4, хартия за прехвърляне на татуировки.

Други функции

Най-добри сделки