.

.

DOITOOL Суха Четка За тяло, Скрубер за Баня, 4 бр. Кърпи за миене на баня, Ексфолиращи Ръкавици за Баня, Тъканни Ръкавица, Четка за Тяло-за Почистване на Кожата, Отшелушив?

DOITOOL Суха Четка За тяло, Скрубер за Баня, 4 бр. Кърпи за миене на баня, Ексфолиращи Ръкавици за Баня, Тъканни Ръкавица, Четка за Тяло-за

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

Унисекс Пръчка за къпане Полезна двустранен четка-Скрубер за къпанеТова е набор от 4шт принадлежности за къпане, който включва в себе си ръкавица за къпане, лента за къпане, стик за къпане и двустранен четка за къпане.Тези четки за къпане са подходящи за мъже, жени и деца на всяка физика.Освен това, ние също ще ви предоставим добро обслужване на клиентите, ако имате някакви въпроси, ние ще ви отговорим навреме. един от най-добрите варианти за вас.Унисекс Пръчка за къпане Полезна двустранен четка-Скрубер за къпане.Това е набор от 4шт принадлежности за къпане, който включва в себе си ръкавица за къпане, лента за къпане, стик за къпане и двустранен четка за къпане.Тези четки за къпане са подходящи за мъже, жени и деца на всяка физика.Освен това, ние също ще ви предоставим добро обслужване на клиентите, ако имате някакви въпроси, ние ще ви отговорим навреме. един от най-добрите варианти за вас.Описание Освен това, ние също ще ви предоставим добро обслужване на клиентите, ако имате някакви въпроси, ние ще ви отговорим навреме.Характеристики - Цвят, както е показано на фигурата.- Материал Дървени изделия.- Пръчка за къпане 40,00 X9, 00 X5,00 см 15,72 X3,54 X1,97 инча.- Двустранен четка 18,00 X3,80 X4, 00 см, 7, 08 X1, 49 X1, 57 инча.- Ръкавица за къпане 21.- Лента за къпане 38, 50 X8, 00 X1, 00 виж 15.-Унисекс пръчка за къпане Полезна двустранен четка-скрубер за къпане на Помещение включва 1 бр. х ръкавица за къпане 1 бр. х лента за къпане 1 бр. х пръчка за къпане 1 бр. х двустранен четка за къпане.

Други функции

Най-добри сделки