.

.

Участък-Тайна Фотосесия на Новородено, Подпори за Детска Фотосесия, Подпори за Фотосесия за Малки Момчета и Момичета, Обвиване на тялото с Шапка (SaddleBrown)

Участък-Тайна Фотосесия на Новородено, Подпори за Детска Фотосесия, Подпори за Фотосесия за Малки Момчета и Момичета, Обвиване

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

Размери на тайна около 165 x 40 см (65 x 16 инча) Тайна от еластичен трикотаж различни цветове са устойчиви и запазват формата си.Тайна мека, което позволява да ги използвате многократно.Използвайте като красива обвивка или слой върху чаши, гарнитури за корзиночек.Той е идеален за първата фотосесия на бебето и може да се превърне в чудесен подарък за рожден ден за млади майки.Меки и еластични пелерини вървят в комплект с сънната шапочкой в тон и кукла-медвежонком.Ръчно пране в студена вода и укладывание да изсъхне за по-добри грижи.Размери на тайна около 165 x 40 см (65 x 16 инча). Тайна от еластичен трикотаж различни цветове са устойчиви и запазват формата си.Тайна мека, което позволява да ги използвате многократно.Използвайте като красива обвивка или слой върху чаши, гарнитури за корзиночек.Той е идеален за първата фотосесия на бебето и може да се превърне в чудесен подарък за рожден ден за млади майки.Меки и еластични пелерини вървят в комплект с сънната шапочкой в тон и кукла-медвежонком.Ръчно пране в студена вода и укладывание да изсъхне за по-добри грижи. ☛Приложимо за снимки на новородени.Материал : Памук, плат ☛ Целия ни реквизит е изработен с помощта на красиви висококачествени материали.Те се предлагат в широк диапазон на теглото и текстури.Всеки продукт произведен индивидуално, с любов, грижи, време и внимание.Начин на приготвяне едно парче може да отнеме няколко часа.Цветя модел дантела може да се различават малко. ☛ Теглото на всяко дете е различно, което изисква голям размер, така че ние се опитваме да го направи по стандартния размер - има ли нещо, което ще пасне на по-голям брой деца.Размер на този патрул, съответства на размера на новороденото средни по размер, без подгузника. ▶ Моля, обърнете внимание : 1. Ръчно пране в студена вода и укладывание да изсъхне за по-добри грижи. Може да има някои цветови разлики между изображения и реални образци се дължи на различния интензитет на осветление. Моля, помислете за отклонение в размер на 2-3%, причинено от производството и ръчно измерване.

Други функции

Най-добри сделки