.

.

Защитна мрежа за стълби KUAIE, Черна износостойкая найлон Веревочная безопасна мрежа, за тераси, градина, детска защитна мрежа, Цвят: мрежа 8 см, Размер: 3x10 m (9,8x32,8 фута)

Защитна мрежа за стълби KUAIE, Черна износостойкая найлон Веревочная безопасна мрежа, за тераси, градина, детска защитна мрежа, Цвят:

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

★ Материал : Детска защитна мрежа Защитна веревочная окото сплетена от висококачествен найлон с въжета, която е различна здравина и устойчивост на износване ★ ФУНКЦИОНАЛНА ЗАЩИТА : Този здрав найлон защитна мрежа осигурява безопасна детска среда за деца на перилах.Осигурете безопасността на децата, домашни любимци или играчки. ★ ЛЕСНО да се съхранява на : Защитни врата защитават сигурността на децата, умерено меко, не е лесно да изчезнат, да не се страхуват от вятър и дъжд, по-дълъг живот, тежкотоварни, здрави и трайни, лесни за инсталиране, лесни за използване и демонтирането.Лесно се сгъва и съхранява, когато не се използва. ★ ОБХВАТ : Веревочная окото подходящ е за семейни балкони, стълбища, тераси, мрежи от падане, детски легла, защитни мрежи на детски площадки, външни огради, предпазни мрежи на строителни обекти и т. ★ ХАРАКТЕРИСТИКИ : Веревочная мрежа е лесен за инсталиране, се свързва с железни или дървени парапет и прозоречните коридори и е подходящ за вътрешни и външни тераси. ★ Материал : Детска защитна мрежа Защитна веревочная окото сплетена от висококачествен найлон с въжета, която е различна здравина и устойчивост на износване. ★ ФУНКЦИОНАЛНА ЗАЩИТА : Този здрав найлон защитна мрежа осигурява безопасна детска среда за деца на перилах.Осигурете безопасността на децата, домашни любимци или играчки. ★ ЛЕСНО да се съхранява на : Защитни врата защитават сигурността на децата, умерено меко, не е лесно да изчезнат, да не се страхуват от вятър и дъжд, по-дълъг живот, тежкотоварни, здрави и трайни, лесни за инсталиране, лесни за използване и демонтирането.Лесно се сгъва и съхранява, когато не се използва. ★ ОБХВАТ : Веревочная окото подходящ е за семейни балкони, стълбища, тераси, мрежи от падане, детски легла, защитни мрежи на детски площадки, външни огради, предпазни мрежи на строителни обекти и т. ★ ХАРАКТЕРИСТИКИ : Веревочная мрежа е лесен за инсталиране, се свързва с железни или дървени парапет и прозоречните коридори и е подходящ за вътрешни и външни тераси.Марка : киаізащитная окото / safety Netsбезопасная мрежест материал : найлон Цвят : черен Дебелина на въжето : 10мм Окото : 12 см, 10 см, 8 см Характеристики : могат да бъдат персонализирани (моля, свържете се с нас, ако имате нужда от други размери) се Отнася за : охрана на Безопасността на окото, подходящи за различни случаи и използвани за съхранение на домашни любимци или играчки за деца на стълбите на нашия вътрешен балкона, се използва като стадиони, балкони, стълби, ремаркета, съоръжения за скално катерене, изграждане на огради за предотвратяване на падащи предмети Списък на продуктите : 1x защитно веревочная окото Забележка : ако забележите някакви проблеми с продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.

Други функции

Най-добри сделки