.

.

Персонализиран, с монтиран на стената Лампа, с Контролер за Игри Стая, Изработени по Поръчка Неонова реклама за Геймъри, Знак за стаята Момчета, Игри Табела, Игри Ст?

Персонализиран, с монтиран на стената Лампа, с Контролер за Игри Стая, Изработени по Поръчка Неонова реклама за Геймъри, Знак за стаята

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

?Поименна знак игрална зала с личен заглавие : Натиснете "Персонализиране сега" и да започнете да създавате вашата качествена детска знакСъздайте уникална атмосфера, която принадлежи само на вас.Наличен в 3 размера : 12 см, 16 см, 20 инча. ?Естествени защитни материали : Целият корпус нощни лампи, изработени от дърво.Дърво - това е истински натурален и екологично чист материал, който прави монтиран на стената лампа на пипане, по-мека, гладче и издръжливи в сравнение.Свързване на USB-устройство (адаптер в комплекта не са включени). ? Лампа за геймпада с промяната на цвета : лампа с промяна на цвета има 7 режима на осветление, многоцветен плавен и одноцветный дихателен режими, за да придадат на вашата стая приятен блясък и усещане за продвинутости. ?Страхотно украса на стаята за игра : Тази led детска светлинна табела - чудесен избор за декорация на спалните на момчетата-тийнейджъри и игрални зали.Зажгите си, това ще ви осигури приятна игрова обстановка.Можете също така можете да я държа включена като нощни лампи.Това е чудесен аксесоар за всеки геймър. ? Идеални подаръци за геймърите : led светлини за оформяне на игралната стая е идеален за игри стая, спални, дневни, детски стаи, барове, магазини и хотели.Чудесен подарък за приятели, геймърите, семейства, влюбени, момчета.Идеален за честване на Деня на Свети Валентин, сватби, housewarming, рождени дни, Коледа и за други специални поводи.

Други функции

Най-добри сделки