.

.

CAMMITEVER Одеяло Русалки от Вълна с Опашка на Русалка за Диванного своята практика Тенденцията За Възрастни И Деца, Релаксиращ Сън, Пъстри Одеяла, с Цвят на Червено Вин?

CAMMITEVER Одеяло Русалки от Вълна с Опашка на Русалка за Диванного своята практика Тенденцията За Възрастни И Деца, Релаксиращ Сън,

BGN 23.47

Брой продукти
На склад

100% АкрилМеко и топло одеало от 100% акрилна прежда, одеяло от опашката на русалка точно е задължителен за употреба, екологично чиста, благоприятни за кожата.Подходящ за деца и жени, не се притеснявайте за размера.Формата на русалки, обволакивающая всички крачета., лесно отвътре и отвън, може да се използва в дивана, софе, легла и кола, за къмпинг, нощувка зад кулисите, семейни филми навсякъде, където искате!. 4 Сезон на употреба : може да се използва през цялата година. нестле краката, на цялото тяло в условия на студен въздух, да гледате телевизия, играйте игри, обвива крака в одеяло и запазете топло.Съвършенството : ние гарантираме липсата на дефекти в материала.Меко и топло одеало от 100% акрилна прежда, одеяло от опашката на русалка точно е задължителен за употреба, екологично чиста, благоприятни за кожата.

Други функции

Най-добри сделки