.

.

2 Бр. Титуляр чанти за краката, за катетър, тъканни ръкави за катетър, Калъф за чанти за краката, за урина, чанта за дренаж на урината (Размер: голям (опаковка от 2 броя))

2 Бр. Титуляр чанти за краката, за катетър, тъканни ръкави за катетър, Калъф за чанти за краката, за урина, чанта за дренаж на урината (Размер:

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

Удобен-на Притежателя чанти за катетър за краката може да се монтира на краката си по-добре, отколкото въжета за краката, както и да остане на място, без да се притеснявате за соскальзыванииМатериал на седалките за краката също ще бъде по-удобно, което ще ви позволи да ходи по-свободно и комфортно.Титуляр чанти за катетър за краката - Изработена от полиестер + еластан, който меки, удобни и дишащи.стираемая и не съдържаща латекс, тя е еластична и не оказва натиск на бедрата или прасците.Удобна конструкция : Предния край на притежателя на торбичката за урина се използва за настаняване на капацитет за изследване на урината, а в долния край е снабден с отвор за катетър, за да се улесни изпразване на урината.Премахване на контакт между източване си чанта и кожа, допълнителен слой материал ще ви направи малко по-топло.В сравнение с другите : той е много лесен за използване и добре се размива в пералнята, така че е по-удобно, отколкото ластични колани, включени в болница, и намалява вашият дискомфорт се дължи на лентата.Не е твърде тесен или твърде свободен и държи чантата си за краката на място.Безопасен и няколко размера : Направете контурите в зависимост от формата на вашите крака и разпространението на урина безопасно и равномерно, без да се получава шум.Държачи за пикочните пътища се предлагат в различни размери (S, M, L, XL).Забележка : Препоръчително е да се измери точната кацане. Притежателя чанти за краката, за катетър, тъканни ръкави за катетър, калъф за чанти за краката, за урина, дренажен торбичка за урина Използване : 1. Дръпнете определя ръкав за крака и поставете на бедрата. Поставете чанта за краката в предната част на чантата през отвора в горната част. Протолкните дренажен кран през отвора в долната част на ръкавите и се регулира, за да осигури оптимален дренаж и комфорт.Технически характеристики на : ✔ Малко : 24 см – 39 см ✔ Средно : 36 см – 55 см ✔ Голям : 40 см - 70 см ✔ е Много голям : 65 см - 95 Смупаковка включва : 2 x притежателя торбички за урина за катетър Притежателя торбички за урина за катетър : 1. Титуляр торбички за урина за катетър може да поддържа лек стречинг упражнения с джоб за безопасно съхранение на торбички за урина. Премахва контакт между източване си чанта и кожата.Осигурява здравина и издръжливост, както и външен шев предотвратява увреждане на кожата и осигурява комфорт.

Други функции

Най-добри сделки