.

.

GEHECRST Натурален Лазурит Исцеляющий Crystal Биолокационный Махалото Рейки Скъпоценни Камъни Чипс Оргоновый Махалото 6 Фасетиран Hexagonal Остър Конус Смола Духовен Висулк?

GEHECRST Натурален Лазурит Исцеляющий Crystal Биолокационный Махалото Рейки Скъпоценни Камъни Чипс Оргоновый Махалото 6 Фасетиран

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

【Исцеляющий Кристална Махалото Рейки】 Махалото е направена от трохи естествен скъпоценен камък, медна тел, а повърхността е покрита със смолаСъс сребърна верига от неръждаема стомана.Това е полезно за повишаване на точността и чувствителността търсите.Също така е подходящ за лечение с кристали, духовна защита, за балансиране енергията на чакрите, езически благословии, медитация, намаляване на негативизма и т. Различни кристали могат да изпълняват различни функции. 【Биолокационный махалото за гадаене】 Използване на вашата внимателност, този кристал махалото може да ви насочи към посоката, в която може да даде отговори, които искат да знаят и да усещат магнитното поле около вас.Можете да се загадъчна изследване, с помощта на кристална махалото.Това е точно същата като компас ви води, когато ги използвате. 【Лечебни свойства лазурит】Лазурит се счита за най-мощен камък, който може да донесе късмет и увеличава силата на интуицията и съдебни решения.Това помага за изчистване на съзнанието, носи вдъхновение за творчество, ефективно запазва спокойствие и да укрепва доверието.Освен това, тя отговаря "трето око", който може да отвори прозорец на душата, засилване на способността за разпознаване и план неща, присъщи на инстинкт.Също така лесно премахва умората на очите и предпазва зрението. 【Спецификация】 Дължина : 2,48-2,52 инча (63-64 мм) широчина : 0,67-0,69 инча (17-17,5 мм).Дължина на веригата : 9 инча (230 мм).Обща дължина (с верига) около 11,5 инча (290 мм).Тегло около 15 г. Моля, обърнете внимание : Всички камъни са естествени, размер и цвят може да варира в зависимост от камъни. 【Идеален подарък】 Този кристал махалото - най-добрият подарък за вашите родители, семейства, приятели, семейство, двойка и на самите вас.Това е на разположение за изцеление на рейки, медитация, балансиране на чакрите, зареждане с енергия, таро, вики, dowsing, гадаене, колдовского ритуал или за украса на стаята.Естествени камъни 7 чакри са : Аметист, Лазурит, аквамарин, Оливин, Тигрови очи, Червен ахат, Нар.Всеки от кристалите е лечебната енергия spiritual colors е тясно свързан със специална чакра, за да се повиши вашата вибрация и да ви защити от негативните явления.Също така това може да се освободите от емоционален стрес и испустить положителен поток от енергия.

Други функции

Най-добри сделки