.

.

Мъжката Гривна BLUSOMS LEANIC + TripleGenix, Гривна от Мъниста с Натурален Тигровым Око, Гривна с Тройна Защита 8 мм, Магнитни Гривни от гематита (2 бр.-C)

Мъжката Гривна BLUSOMS LEANIC + TripleGenix, Гривна от Мъниста с Натурален Тигровым Око, Гривна с Тройна Защита 8 мм, Магнитни Гривни

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

1 - [Мъжка гривна BLUSOMS LEANIC + Triple Genix] - Гривна с тройна защита е комбинация от синьо тигрового очи, черен оникс и камъни хематит Мъниста от синьо тигрового очите могат да благослови хора на света и подобряване на духовно светоусещане на човека.Мъниста от черен оникс, камък дълголетие, символизира постоянство и помага за облекчаване на стреса.Мъниста от гематита са известни също и като камък за защита и заземляющей сила, отгоняющий негативни емоции. 2 - [Естествени защитни материали] - BLUSOMS LEANIC + Гривна е изработена от комбинация от мъниста от естествен гематита с дебелина 8 мм и мъниста от естествен тигрового очите с дебелина 8 мм. Изискана ръчна работа което го прави много здрава структура, никога не се притеснявайте за выцветании и счупване, естествени материали за защита на околната среда може да ви предпази от алергии. 3 - [Осигурява бляскав дизайн] - Всеки един от нашите гривни blue tiger eye внимателно изработен ръчно от опитни майстори, тази гривна с тройно естествен камък изработен с регулируем здрав кабел, който е подходящ за повечето размери китките от 6,7 инча до 11 инча (17 см до 28 см). 4 - [Лесен за носене] - Този на мъжката гривна BLUSOMS LEANIC + Triple Genix много подходящ за пътуване, той не ще бъде твърде тежест вас, и вие можете да го сложите в джоба или в чантата си. 5 - [Идеални подаръци] - Гривна с тройна защита - идеален подарък за мъже и жени, от тийнейджъри до възрастни хора, този кристална гривна - смислен подарък за семейството и приятелите, който носи късмет, благоденствие и щастие.Това е перфектния подарък и най-добри пожелания за семейството и приятелите на рожден Ден, Свети Валентин, Годишнина, Ден на бащата, Ден на майката, Коледа. 1 - [Мъжка гривна BLUSOMS LEANIC + Triple Genix] - Гривна с тройна защита е комбинация от синьо тигрового очи, черен оникс и камъни хематит .Мъниста от синьо тигрового очите могат да благослови хора на света и подобряване на духовно светоусещане на човека.Мъниста от черен оникс, камък дълголетие, символизира постоянство и помага за облекчаване на стреса.Мъниста от гематита са известни също и като камък за защита и заземляющей сила, отгоняющий негативни емоции. 2 - [Естествени защитни материали] - BLUSOMS LEANIC + Гривна е изработена от комбинация от мъниста от естествен гематита с дебелина 8 мм и мъниста от естествен тигрового очите с дебелина 8 мм. Изискана ръчна работа което го прави много здрава структура, никога не се притеснявайте за выцветании и счупване, естествени материали за защита на околната среда може да ви предпази от алергии. 3 - [Осигурява бляскав дизайн] - Всеки един от нашите гривни blue tiger eye внимателно изработен ръчно от опитни майстори, тази гривна с тройно естествен камък изработен с регулируем здрав кабел, който е подходящ за повечето размери китките от 6,7 инча до 11 инча (17 см до 28 см).

Други функции

Materials:
Tiger Eyes, Hematite, Stainless Steel
Size:
Adjustable Size (UNISEX)
Weight:
30g
Package includes:
2 Pcs x Bracelets:
Warm tips:
:
Due to manual measurements, please allow slight measurement deviations.
:
Due to the different display and lighting effects, the actual color of the item may be slightly different from the color displayed on the picture.
Най-добри сделки