.

.

STOBOK Четка за Зъби за Кучета, Дъвчене Играчка, Пръчка За Почистване на зъбите на вашето Кученце, Пръчка за Почистване на зъбите от Естествен Каучук, Зъбни Прорезыват?

STOBOK Четка за Зъби за Кучета, Дъвчене Играчка, Пръчка За Почистване на зъбите на вашето Кученце, Пръчка за Почистване на зъбите

BGN 24.53

Брой продукти
На склад

ЧЕТКА за ЗЪБИ за кучета, дъвчене играчка, дъвчене пръчка за кучета, може да помогне за почистване на зъбите на домашните животни и проблеми с устната кухинаДЪВЧЕНЕТО ИГРАЧКА за КУЧЕ на ЧЕТКА за зъби - чудесен подарък за любимите си кучета.Играчка за дъвчене четка за зъби за кучета, паста за играчки за дъвчене, ефективно премахва зъбния камък и поддържа вашия домашен любимец здрави. играчка за дъвчене четка за зъби за кучета Намалява скуката и деструктивното поведение.Играчка за дъвчене четка за зъби за кучета От висококачествен материал, здрав, я не е лесно да се прекъсне.Описание четка за Зъби за кучета, Дъвчене играчка за малки кученца, Пръчка за почистване на зъбите от естествен Каучук, Зъбни прорезыватель, Молярные играчки за кучета, отличителна черта - Цвят : черен / Озерно-син.- Размер : прибл. 15 х 4,5 х 4,5 виж-Материал : TPR/найлон Помещение, включва : 1 х молярную пръчка.

Други функции

Най-добри сделки