.

.

Veemoon 12 бр. Закопчалка Лилаво Скоба за Дивана, Държач, Заснемане, Жартиери, Ластични Многофункционални Фиксирани за Регулируеми легла, крепежни елементи за Щори, Кал?

Veemoon 12 бр. Закопчалка Лилаво Скоба за Дивана, Държач, Заснемане, Жартиери, Ластични Многофункционални Фиксирани за Регулируеми легла,

BGN 12.74

Брой продукти
На склад

СРЕДСТВО ЗА НАПРЕЖЕНИЕ ЧАРШАФ - еластична закопчалката осигурява стабилен и траен захващане при работа в тежки условияСКОБИ за ЧАРШАФ - многофункционални въжета, които се използват за закрепване на пердета на прозореца или панталон и т. ЕЛАСТИЧЕН държач за матрака в ЪГЪЛА - лесно се побира и не ще простыням плъзнете с ъгли през цялата нощ, а на леглото винаги ще изглежда страхотно.Никога повече не се притеснявайте за мръсни или смачкан простынях.Захват ЗА чаршаф - Широка съвместимост : Тези скоби за чаршаф подходящ за различни простыням, можете да ги използвате в простынях, болнично легло, диванной възглавница, наматрасниках, седалка за покривки, седалка за столове / лодки / автомобили / мотоциклети, седалка за дъска за гладене и много други.СКОБИ ЗА своята практика матрак - Регулируеми колани за кърпи : Благодарение на еластичен ремням нашите тиранти за чаршаф осигуряват желаното напрежение и са подходящи по цялата дължина за по-тежки условия на експлоатация.много е удобно да ги регулира на желаната дължина.Списък на пакетите 4 x скоби за чаршаф Особености - Еластична закопчалката осигурява стабилен и здрав захват за тежки условия на работа. -Удобни регулируеми катарами няма да навредят на вашата листа. - Цвят : лилаво. - Лесно се побира и кърпи не ще се плъзне с ъгли цяла нощ, а си легло винаги ще изглежда страхотно.Никога повече не се притеснявайте за мръсни или смачкан простынях. - Многофункционални въжета, могат да се използват за организиране на прозоречни щори или поставяне панталони и т. - Материал : метал, найлон. - Размер : 20 x 2,2 x 0,1 виж - Регулируема дължина осигурява желаното напрежение.Предпазва ъглите на място и повече не се безпокойте.Информация за продукта захват за чаршаф е Изработен от висококачествен материал, който притежава висока еластичност за практично и трайни употреба.скоби за седалките матраци Са идеални като аксесоар за дома. средство, за да се стегне чаршаф Те могат ефективно да задържи кърпи от изпадане в ъглите. еластичен държач за краища на матрака Този предмет е набор от крепежни елементи, които са изработени специално за задържане на чаршаф.

Други функции

Най-добри сделки