.

.

Малка Ръчно Гребло DOITOOL, Лъжичка за кацане, Ръчно Гребло, Лъжичка за градинска почва, Градински Рамото, Износоустойчиви Лъжици за копаене, Градински инструменти за ?

Малка Ръчно Гребло DOITOOL, Лъжичка за кацане, Ръчно Гребло, Лъжичка за градинска почва, Градински Рамото, Износоустойчиви Лъжици

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

лъжичка за отглеждане от пластмаса, с добра консистенция, идеални части може да ви донесе добри впечатленияцвете на плешката е Идеална пластмасов ръчно гребло квадратна купа с форма на решение за градинари, които изпитват трудности с пренасяне на почвата. градински плешката е с необичаен външен вид и проста конструкция, която е подходяща за употреба от хора. пересадочная рамото, когато трябва да се използва в продължение на дълго време по определен начин, продуктът бързо ще стане.гребло за цветя, произведени с помощта на професионални технологии, осигуряване на дълготрайност на продукта.Характеристики - Цвят : тъмно зелен. Материал : пластмаса.-Размер : 22,00 X12,20x9,20 см/8,65 X4, 79 X3,62 инча.Пратката включва в себе си - 1 х лопата за почистване на почвата.

Други функции

Най-добри сделки