.

.

Уникални Идеи за подаръци за рожден Ден 14-Инчов Автентична индийска Дървена Бамбук Флейта в тоналност F, Записващо устройство за дървени Духови музикални инструме?

Уникални Идеи за подаръци за рожден Ден 14-Инчов Автентична индийска Дървена Бамбук Флейта в тоналност F, Записващо устройство

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

✅ 14 Инча - Клавиш "F" - 6 Отворени дупки ✅ АВТЕНТИЧЕН - Луксозно качество, лека дървесина, от бамбук, идеална за духови инструменти. ✅ РЪЧНА РАБОТА - Всяка флейта е уникална тапицерия от естествен бамбук.Декоративни цветни ленти могат да се различават леко в зависимост от вида на флейта. ✅ ФУНКЦИОНАЛЕН - ниско тегло.Лесен за научаване.Забавно да се играе.Класически дизайн. ✅ СТРАХОТНА ИДЕЯ ЗА ПОДАРЪК - Въпреки че това създава идеална подаване на заявката за професионална употреба, на децата също е много хареса като подарък.Страхотна развитие на играчка или оригинална идея за подарък за тези, които са склонни към музиката.Продуктът е опакован надеждно, а след това се изнасят директно в центрове за експедиране в САЩ и се доставя с помощта на най-бързите и сигурни партньори в областта на логистиката, при това на него се разпространява политика на връщане и замяна.

Други функции

Най-добри сделки