.

.

XJJZS Полк-Кошница за Душ, Държач за сапун ястия, срок на годност-Органайзер, Рафт за Кухненско стеллажа за съхранение, монтиран на стената лепило Без пробиване (Разме?

XJJZS Полк-Кошница за Душ, Държач за сапун ястия, срок на годност-Органайзер, Рафт за Кухненско стеллажа за съхранение, монтиран на стената

BGN 51.93

Брой продукти
На склад

★ Е направена от космическия алуминий, която гарантира издръжливост в продължение на много години и повече, антикоррозийный ★ Достатъчно място за съхранение и организация на почистващи препарати, на които може да се насладите на цялото семейство.。баня освежава и хигиенично. ★ Здрава инсталиране, монтиране на стена с помощта на винтове осигурява здравина и устойчивост, висока носеща способност. ★ Модерен дизайн, спестяване на пространство, сухота и ред, съхранявайте предмети върху рафта от размножаване на бактерии. ★ Украсете пространство, баня с класически и модерен дизайн, съвместим с всякакъв интериор на банята, за да си нещата са били по-удобно под ръка. ★ Е направена от космическия алуминий, която гарантира издръжливост в продължение на много години и повече, антикоррозийный. ★ Достатъчно място за съхранение и организация на почистващи препарати, на които може да се насладите на цялото семейство.。баня освежава и хигиенично. ★ Здрава инсталиране, монтиране на стена с помощта на винтове осигурява здравина и устойчивост, висока носеща способност. ★ Модерен дизайн, спестяване на пространство, сухота и ред, съхранявайте предмети върху рафта от размножаване на бактерии. ★ Украсете пространство, баня с класически и модерен дизайн, съвместим с всякакъв интериор на банята, за да си нещата са били по-удобно под ръка.Наименование на продукта : Полк за баня Материал : Космически алуминий Цвят : черен Размери на продукта : Дължина * Ширина * Височина (40*12,5*5 см) Дължина*Ширина*Височина (50*12,5*5 см) Дължина*Ширина* височина (60*12,5*5 см) Област на приложение : баня, тоалетна, балкон, кухня, хотел и др Начин на инсталиране на продукта : инсталиране с помощта на тренировки Забележка : В комплекта са включени само рафтове, с изключение на всички други декоративни елементи.Пратката включва : 1 * срок на годност.

Други функции

Най-добри сделки