.

.

Високоскоростен Ткацко-Плетене машина QFFL, Електрически Инструменти За производство на Килими, 2 в 1 Пистолет за Тафтинга с Двойна употреба за начинаещи Ръчно израб?

Високоскоростен Ткацко-Плетене машина QFFL, Електрически Инструменти За производство на Килими, 2 в 1 Пистолет за Тафтинга с

BGN 191.03

Брой продукти
На склад

【Чудесен инструмент】 Машина, за да трупат килим - един от най специални устройства, незаменими в килим индустрия за модерно производство 【Висока скорост】Този електрически тафтинговый пистолет е подходящ за високоскоростни влакове, тъкане и гъвкави движения.Скорост : 12-24 стъпки в секунда, честотата на въртене на двигателя до 4200-9400 об/мин. 【Защита на сигурността на】Ако тафтинговый пистолет, снабден с функции за защита от пренапрежение, претоварване на работен ток и късо съединение, защита функцията ще се активира за да се избегнат аварии по време на употреба. 【Лесен и гъвкав】 Електрически пистолет за тафтинга Може да бъде тафтинговым или закольцованным (бифункциональным).Набор от перфорационных игли може да промените режима по желание.Можете да плета различни причудливи модели в зависимост от вашите предпочитания. 【Широко приложение】Този вязальный пистолет е с много широк спектър от приложения, като в същото време пистолет за тафтинга килим може да се използва за тъкане на различни видове килими.Подходящ за почти всички видове прежда.Това е тихо и не ще произвежда силен шум.Това е модерна специално оборудване, което може значително да подобри ефективността на съвременното производство. 【Чудесен инструмент】 Машина, за да трупат килим - един от най специални устройства, незаменими в килим индустрия за модерно производство. 【Висока скорост】Този електрически тафтинговый пистолет е подходящ за високоскоростни влакове, тъкане и гъвкави движения.Скорост : 12-24 стъпки в секунда, честотата на въртене на двигателя до 4200-9400 об/мин. 【Защита на сигурността на】Ако тафтинговый пистолет, снабден с функции за защита от пренапрежение, претоварване на работен ток и късо съединение, защита функцията ще се активира за да се избегнат аварии по време на употреба. 【Лесен и гъвкав】 Електрически пистолет за тафтинга Може да бъде тафтинговым или закольцованным (бифункциональным).Набор от перфорационных игли може да промените режима по желание.Можете да плета различни причудливи модели в зависимост от вашите предпочитания. 【Широко приложение】Този вязальный пистолет е с много широк спектър от приложения, като в същото време пистолет за тафтинга килим може да се използва за тъкане на различни видове килими.Подходящ за почти всички видове прежда.Това е тихо и не ще произвежда силен шум.Това е модерна специално оборудване, което може значително да подобри ефективността на съвременното производство.Можете да използвате машина за тафтинга килими за създаване на всички видове творения и да я вземе за подарък да изненадате вашите приятели и семейство.Тафтинговый пистолет - това е съвременно високо ефективно оборудване, което може значително да подобри ефективността на работата.Той се използва широко в домовете на килими фабрики, и в други случаи.Важи за почти всички нитям, представени на пазара.

Други функции

Product name:
Handmade carpet electric weaving gun
Product size:
33*22cm/12.99*8.66inch
Motor speed:
4200-9400 rpm
Needle speed:
12-24steps/s
Type:
Cut pile/loop pile
Note:
Always turn on the power switch before pressing the start switch.:
Never loosen or adjust the bolts underneath. This will cause the scissors to not work.:
When operating the tufting gun, keep it in the correct orientation, wrong orientation will cause tufting to fail.:
Always keep the tufting gun off when threading. It is best to unplug the machine to avoid accidental start-up.:
Please be careful when adjusting the lint cutter. Incorrect adjustment of the machine will result in the scissors not working. If the lint height is adjusted too high, the scissors will not work properly. :
Най-добри сделки