.

.

Подложка за тепане от сива вълна с размери 9 x 12 См, Подложка за тепане с игли, Подложка за тепане с вълна игли, Подложка за тепане за големи проекти по валянию, Подлож?

Подложка за тепане от сива вълна с размери 9 x 12 См, Подложка за тепане с игли, Подложка за тепане с вълна игли, Подложка за тепане

BGN 41.12

Брой продукти
На склад

【Основен набор от инструменти за тепане】 подложка за тепане от чиста вълна * 1, тънка игла * 10, средната игла * 10, дебела игла * 10, кърпа за почистване * 1, кашмир гребен * 1, бутилка за игли * 3 Висококачествени продукти, инструменти, необходими за тепане игла.Изберете нас, ние ще ви дадем свобода на ръцете и изпратим в щастливо пътуване по валянию на игли. 【Подложки за тепане от чиста вълна】 Нашите игли като пухкава подложки, изработени от 100% вълна, те са меки и здрави, не увреждат игла и не се разграждат с течение на времето, плътността на вълна игла форма войлочных на тампони, се сравнява с плътност порест каучук тампони, помага да се предотврати дълбокото проникване влакна, това е идеалният игла войлочный мат. 【Здрав и дебел】 нашия подложка за тепане от вълнен игла в сравнение с други подови изтривалки на разположение от синтетични филц и пяна, нашият подложка за тепане от чиста вълна удобен, по-экологичен, както и лесно преобръщане.Тя е здрава и напълно решава проблема с кратък срок на годност и честа смяна на обичайните порест каучук подложки. 【, Определени за начало на сплъстяване игли】 Кашмир гребен ви позволява да не се притеснявате за излишните вълна на мат, висококачествени игла за тепане ви дават увереност в това, че не е нужно да се притеснявате за счупени иглах, и кърпа за почистване, за да изтрие масло от ръжда, така че да имате чиста игла за тепане, бутилка за съхранение ще ви помогне по-добре да се съхраняват. 【Идеален подарък】 Нашия набор от консумативи за тепане игли идеален за семейството, приятелите, това също е чудесен вариант за всеки, който обича ръкоделие или валяние и боядисване на косата. вълнен тампон за тепане с фина обработка, лек и преносим, отличен избор за подарък. 【Основен набор от инструменти за тепане】 подложка за тепане от чиста вълна * 1, тънка игла * 10, средната игла * 10, дебела игла * 10, кърпа за почистване * 1, кашмир гребен * 1, бутилка за игли * 3. Висококачествени продукти, инструменти, необходими за тепане игла.Изберете нас, ние ще ви дадем свобода на ръцете и изпратим в щастливо пътуване по валянию на игли. 【Подложки за тепане от чиста вълна】 Нашите игли като пухкава подложки, изработени от 100% вълна, те са меки и здрави, не увреждат игла и не се разграждат с течение на времето, плътността на вълна игла форма войлочных на тампони, се сравнява с плътност порест каучук тампони, помага да се предотврати дълбокото проникване влакна, това е идеалният игла войлочный мат. 【Здрав и дебел】 нашия подложка за тепане от вълнен игла в сравнение с други подови изтривалки на разположение от синтетични филц и пяна, нашият подложка за тепане от чиста вълна удобен, по-экологичен, както и лесно преобръщане.

Други функции

Най-добри сделки