.

.

Resszo, Стартов комплект за бродиране от 3 опаковки, Комплекти за бродерия Бод за начинаещи, Пълен комплект за бродиране Штампованным кръст с Пяльцами, Комплект за бро?

Resszo, Стартов комплект за бродиране от 3 опаковки, Комплекти за бродерия Бод за начинаещи, Пълен комплект за бродиране Штампованным

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

? Комплект за заострения игла за възрастни - това са ръчно изработени продукти : Комплект за бродиране - интересно творение, направено със собствените си ръце, което ви позволява да се отпуснете и да създават красиви произведения на изкуството ? Съдържание на пакета : 3 x плат за бродиране, 3 x пластмасова пяльцы за бродерия, 3 x конци за бродерия, 3 x ръководство на потребителя, 6 x игла. ? Предварително отпечатани мотиви : на тъкани, причинени боядисани модели, а нишката за бродиране залепен за картата, което ще окаже по-голяма помощ за начинаещи. ? Употреба : пластмасов обръч е по-гъста, отколкото бамбуков обръч, и регулируема на месинг винт се използва за задържане на тъкани същата гъста, като барабан. ? Смислени подаръци : Внимателно обработени рафинирани работа с писмени благословии - подходящите подаръци за семейството и приятелите.Това е и смислени подаръци за специални случаи.Бродерия - много релаксиращ и евтино упражнение.Повтарящ се характер на бродиране позволява заети работници се отпуснете, почистване и ремонт на ума си (подобно на медитация).Това също може да бъде непоносимо изпитание, ако вие не знаете как и откъде да започнете.Нашия пълен асортимент от комплекти за бродерия за начинаещи ще ви улеснят обучение.Можете също така да получите красиво произведение на изкуството, което може да бъде окачен на стената като декор или да изпратите своя добър приятел като различен подарък за празника. Отделно вътрешна дограма от външната. Поставете външната рамка на плосък маса (рамка надолу). Покрийте с плоска вышитую тъканта на външната рамка (бродирани с лицето надолу). Натиснете леко върху вътрешната рамка на външната рамка бродирани кърпа (вътрешна рамка с лицето надолу). Обърнете вышитую кърпа, за да усетите плътността, може да се използва за бродиране в опънато състояние.Подарък, направен със собствените си ръце, определено ще са по-ценни от обичайните подаръци.Защото, за да завършите този ценен подарък отне време и усилия.Можете да поднесе този креативен подарък за Свети Валентин / майките Ден / бащи Ден /Коледа / Нова година и на всички прекрасни празници, те трябва да бъдат много трогательными.

Други функции

Най-добри сделки