.

.

Комплекти за Начинаещи за Тепане WellieSTR 12 Stlye Needle, Пухкава Животни Комплекти За Сплъстяване на Козината с Инструменти, за Начинаещи и деца, занимаващи се с Валянием с?

Комплекти за Начинаещи за Тепане WellieSTR 12 Stlye Needle, Пухкава Животни Комплекти За Сплъстяване на Козината с Инструменти, за

BGN 23.60

Брой продукти
На склад

✔ комплекти от вълна, филц "чудесен подарък" за създаване на увеселителни със собствените си ръце, шият своя собствена очарователна играчка от филц ✔Забележка : Полуготови продукти, трябва да направите това сами. ✔БРОЙ : 12 комплекта за начинаещи по валянию игли Stlye. ✔ комплекти от вълна, филц "чудесен подарък" за създаване на увеселителни със собствените си ръце, шият своя собствена очарователна играчка от филц. ✔Забележка : Полуготови продукти, трябва да направите това сами. ✔БРОЙ : 12 комплекта за начинаещи по валянию игли Stlye. ✔ комплекти от вълна, филц "чудесен подарък", за забавление със собствените си ръце, шият своя собствена очарователна играчка от филц ✔ Забележка : Това не готови изделия, трябва да направите това сами ✔ Брой : 12 комплекта за начинаещи по валянию игли Stlye.

Други функции

Най-добри сделки