.

.

CaptainCrafts Нови Комплекти за Бродерия на кръстат бод с Печатни Модел, Стартови Комплекти за Бродерия с Броене за Начинаещи Деца и възрастни - Белият Кон (Печат 14 карата)

CaptainCrafts Нови Комплекти за Бродерия на кръстат бод с Печатни Модел, Стартови Комплекти за Бродерия с Броене за Начинаещи

BGN 9.33

Брой продукти
На склад

Американска марка Captain Crafts® е защитен ВСИЧКИ платформиВ комплект за бродиране влизат в предварително избрани памучни конци, памучен плат, игла и ИНСТРУКЦИЯ на английски език.Тисненая и бяла са два вида мрежи, 11 и 14 карата съответно. 11 CT означава : кърпа с бродерия в средна окото, 14 CT означава : кърпа с бродерия в малка мрежа. Щампован комплекти : 100% точна предварителна печат, не е необходимо да рисува окото.Бели комплекти : Традиционен комплект за бродерия на кръстат бод, без рисунки, предварително депозирани в кърпа. Размер 11 CT : 17,8 × 20,5 инча, размер 14 CT : 13,8 х 16,2 инча.Фоторамка не се съдържа.Домашен стенно декоративно произведение на изкуството е най-добрият подарък за Коледа и Нова година, стилна и интересна продукти " направи си САМ.

Други функции

Най-добри сделки