.

.

Квадратни пяльцы за бродиране от пластмаса Nurge Розов Цвят, Пяльцы за Кръстат бод, Пяльцы за Пробиване с игла (Среден размер)

Квадратни пяльцы за бродиране от пластмаса Nurge Розов Цвят, Пяльцы за Кръстат бод, Пяльцы за Пробиване с игла (Среден размер)

BGN 4.31

Брой продукти
На склад

[РАЗМЕР] - Опции, розово размери № 1 : 95 мм x 110 мм (3 47/64 "x 4 21/64") - Възможности розови размери брой : 2 (малки) : 6,5 вкл (14,5 см х 16,5 см) - Възможности розови размери брой : 3 (Средно) : 8,66 вкл. (19,5 см x 22 см) - Възможности розови размери брой : 4 (големи) : 11 вкл. (25 см x 28 см). [ ЦВЯТ] - Този цвят ще отговаря на различни стилове и добре се комбинира с вашите бродерии, или бижута.В тези практични и лесни за употреба на пластмасови рамките на вашата работа ще изглежда страхотно в завършен вид. [ПРИЛОЖЕНИЕ] - Лесна за използване и експлоатация.Пластмасови пяльцы за бродиране имат подобрен регулируем винт по средата, които са много по-удобен за използване и при необходимост да се бавя, за да кърпа остава гъста и беше лесно да виси на стената.Можете да използвате панделки в своите проекти "Направи си сам" коледни бижута, бижута за партита, декориране на стени, тенджери, ловцах сънища. [ПЯЛЬЦЫ за бродиране] - Правоъгълен пяльцы за бродиране от пластмаса Nurge розов цвят, с регулировочным винт.Практично облекло пръстен за вашите проекти за бродерия на кръстат бод и схеми за бродерии.Отличен за бродиране с мъниста, кръстат бод, лоскутным одеяло, на една кука, кръстопът и други видове на ръкоделието. [УНИВЕРСАЛНО ПРИЛОЖЕНИЕ] - Нашите правоъгълни пяльцы за бродиране внимателно изработени с помощта на висококачествена ABS-пластмаса, който не само придава гладка повърхност, но и осигурява изключителна устойчивост на износване.Това ги прави трайни и издръжливи, способни да издържат на изискванията за ежедневна употреба.Освен това, гладка повърхност нашите пялец гарантира, че вашите тъкани ще останат невредими и за тях няма да има грозни следи или драскотини в процеса на бродиране. [БЕЗПРОБЛЕМНО ОБСЛУЖВАНЕ] - В нашия магазин ние отделяме приоритет на предоставянето на първокласни продукти и предоставянето на нашите клиенти с прекрасните впечатления от пазаруването.За да се гарантира вашето удовлетворение, ние предлагаме настойнически видео и са пояснителни инструкции, към които можете да се обърнете по всяко време.Ако имате някакви съмнения или въпроси относно нашите пялец за бродиране, нашата услуга за поддръжка на клиенти е винаги готов да ви помогне.Не се колебайте да се свържете с нас по всяко време, и ние ще бъдем повече от щастливи да ви помогнем.

Други функции

Най-добри сделки