.

.

Стойка за Кухненска Мивка Подвесная Сливная Кошница Регулируеми полици За Сапун, Гъба, Органайзер, Притежател на кран в Банята, Стойка за Кухненски Аксесоари, Стой?

Стойка за Кухненска Мивка Подвесная Сливная Кошница Регулируеми полици За Сапун, Гъба, Органайзер, Притежател на кран в Банята, Стойка

BGN 7.90

Брой продукти
На склад

?【Водоустойчив и неръждаем】 : Нашият титуляр за кухненска гъба може да се използва във влажни места, като кухненска мивка или bathroom, не е нужно да се притеснявате за ржавлении или есента ?【Настройка за една минута】 : Без инструменти, без пробиване, използвайте притежателя гъба за мивки след 24 часа за по-добра адхезия. ?【Няколко начина】 : Тази поставка може да разреши всички ваши проблеми с организацията на инструменти!Този гъвкав уред може да се използва за градинарство, бани, готвене на скара и много други; където и да се намирате, той е винаги готов да помогне!. ?【Спестяване на пространство】 : Малък и здрав, спестява място в мивката.Притежателят на гъба за миене на съдове не заема много място при миене на съдове. ?【Широко приложение】 : Лесно почистване, подходящи за използване скреперна тампони, почистващи четки, ершиков, сапуни, гъби и други продукти.Това е идеалният аксесоар за съхранение на вещите в баните и кухните.Подвесная кошница за източване на кухненски мивки Спецификация : Материал : гума TPR Размер : както е показано Цвят : както е показано В комплекта са включени : 1 Готварска кошница за източване на тема : 1. Гумен материал, добра гъвкавост, лесен за почистване, може да се използва в кухнята и в банята. Отдолу дупка, предназначен за поддържане на суха, чиста и гигиеничным. Регулируема конструкция скрита ключалката, лесно разбира.

Други функции

Material:
TPR rubber
Size:
as shown
Color as shown:
Package Includes:
1 Kitchen Drain Basket
feature:
1. Rubber material, good flexibility, easy to clean, can be used in kitchen and bathroom.:
2. The bottom drainage hole is designed to keep it dry, clean and hygienic.:
3. Adjustable hidden buckle design, easy to disassemble. :
Най-добри сделки